Descoperiti delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent daca au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântati-va simturile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane si sustenabile. Umpluti cu arome delicioase de legume proaspete si condimente alese cu grija, sau cu tofu, brânza vegan, spanac, rosii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfecta pentru o masa rapida si delicioasa, plina de savoare si sanatate. Experimentati bucuria pastelor italiene traditionale, într-o varianta vegana, cu gama "D'Angelo".
Greutate: 0.298
Durata de livrare: 24-48 de ore
100% gris din grâu dur, fara ou!
Vegan
Ingrediente: paste: gris din grâu dur*, apa, umplutura 26%: tofu* afumat (32%: apa, boabe de soia*, fum), fulgi de cartofi*, crutoane de pâine* (faina de grâu*, drojdie*), ulei de floarea soarelui*, apa, 3% ceapa* uscata, sare de mare, sos de soia* (apa, boabe de soia*, grâu*, sare de mare, Aspergillus oryzae), emulgator: lecitina* (din soia*), praz* uscat, oregano*, piper*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Poate contine urme de telina si lapte.
Preparare paste:
Puneti pastele în 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pâna devin "al dente".
Sugestie de preparare:
Cappelletti cu legume la tigaie în stil thailandez
Ingrediente necesare:
250g de Cappelletti cu tofu afumat, 1 lingura pasta de curry rosu, 60 g germeni de fasole, 100 g mazare de zapada, 1 lingura de arahide decojite (natur), 1 ardei rosu, 40ml sos de soia, 1-2 varza chinezeasca (pak choi), 200ml lapte de cocos, 4 linguri ulei de arahide, 1 lingura susan negru, 2 salote, o priza de coriandru proaspat.
Mod de preparare:
Gatiti pastele conform instructiunilor. Prajiti salotele taiate cubulete cu arahidele si pasta de curry într-o tigaie wok cu putin ulei pâna când se dezvolta aroma de curry. Taiati varza chinezeasca (pak choi) si ardeiul rosu în bucati de 1-2 cm si adaugati împreuna cu germenii de fasole în wok. Adaugati cu grija apa de la paste, adaugati sos de soia si lapte de cocos amestecând continuu.
Timpul total de gatit în wok este de aproximativ 4-5 minute la caldura maxima. Amestecati pastele calde cu legumele si sosul, aranjati pe farfurie si orneati cu susan negru si coriandru proaspat.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Dupa deschidere pastrati la rece si folositi cât mai repede posibil.
Ambalat în atmosfera protectoare.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: D`Angelo Pasta GmbH.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00