Descoperiti delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent daca au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântati-va simturile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane si sustenabile. Umpluti cu arome delicioase de legume proaspete si condimente alese cu grija, sau cu tofu, brânza vegan, spanac, rosii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfecta pentru o masa rapida si delicioasa, plina de savoare si sanatate. Experimentati bucuria pastelor italiene traditionale, într-o varianta vegana, cu gama "D'Angelo".
Greutate: 0.298
Durata de livrare: 24-48 de ore
100% gris din grâu dur, fara ou!
Vegan
INGREDIENTE: Aluat pentru paste 74%: gris de spelta* 76%, apa, umplutura 26%: pesmet* 31% (faina de spelta* 97,5%, sare, drojdie*), apa, ulei de floarea-soarelui*, linte rosie macinata* 11,5%, rosii uscate*, ardei gras uscat*, fulgi de cartofi*, sare de mare, emulgator: lecitina* (din soia*); amestec de condimente* (condimente în proportii variate: chili* <1%, chimion*, seminte de coriandru*, boia dulce*, menta*, chimen*, usturoi*); busuioc*, oregano*.
Poate contine urme de telina si lapte.
Preparare paste:
Puneti pastele în 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pâna devin "al dente".
Sugestie de preparare:
Cappelletti cu peperonata, rosii cocktail si fulgi de migdale
Ingrediente necesare:
200 g Cappelletti din spelta si linte
100 g rosii cocktail
1 salota
1 catel de usturoi
1/4 L apa de la fiertul pastelor
5 tulpini de sparanghel verde
30 g fulgi de migdale
Ulei de masline
Crema de Balsamico
Sare si piper negru
1 crenguta de rozmarin
Mod de preparare:
Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pune deoparte 1/4 litru din apa în care au fiert. Spala rosiile cocktail si sparanghelul verde, apoi prajeste-le într-o tigaie cu ulei de masline. Adauga salota si usturoiul. Condimenteaza cu sare si piper negru, apoi adauga crenguta de rozmarin. Încalzeste-le putin, apoi stinge cu apa de la paste. Amesteca usor Cappelletti în tigaie. Serveste într-un bol pentru paste. Presara migdalele prajite deasupra si decoreaza cu un fir de Crema de Balsamico.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Dupa deschidere pastrati la rece si folositi cât mai repede posibil.
Ambalat în atmosfera protectoare.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: D`Angelo Pasta GmbH.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00