Fara gluten!
Pastele fainoase de la Felicia Bio sunt produse din ingredinete organice, fiind potrivite pentru persoane cu intoleranta la gluten.
Greutate: 0.35
Durata de livrare: 24-48 de ore
Ingrediente: faina de porumb* 55%, faina de orez* 45%.
* provenite din culturi certificate ecologic
Preparare: Pregatiti un sos fluid si întindeti-l pe fundul unei tavi pentru cuptor. Puneti lasagna uscata, acoperiti-o cu sos suficient. Repetati aceasta procedura pâna când aveti 4 straturi. Pentru un rezultat favorabil, va recomandam ca pastele sa fie ,, înconjurate" de sos.
Gatiti în cuptor pentru aproximativ 35 de min la 200°.
Valori nutritionale medii pentru | 100g | %AR |
Energie | 1534kJ/362kcal | 18 |
Grasimi | 1,6g | 2 |
- din care acizi grasi saturati | 0,3g | 2 |
Carbohidrati: | 80g | 31 |
- din care zaharuri: | 0,5g | 0,5g |
Fibre: | 1,6g | 12 |
Proteine: | 6,1g |
|
Sare: | 0g | 0g |
Continut: 250g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00