Greutate: 1
Durata de livrare: 1
În mei regasim foarte multe minerale si vitamine benefice pentru corpul uman.
Meiul câstiga tot mai multa popularitate printre adeptii traiului sanatos, fiind un aliment delicios si hranitor, care poate
fi savurat atât pentru proprietatile sale nutritive, cât si pentru faptul ca este o cereala fara gluten, usor digerabil.
Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de baza pentru sumerieni si hranind milioane de oameni înainte de cunoasterea porumbului în Europa.
În secolul XVIII - XIX meiul constituia cereala de baza în alimentatia românilor.
Cum gatim meiul
1) Dupa spalare, adaugati o parte mei la doua parti si jumatate de apa fiarta sau supa. Atunci când începe sa fiarba reduceti caldura, acoperiti si fierbeti la temperatura joasa timp de aproximativ 25 de minute.
2) Va recomandam si meiul fiert în apa, amestecat dupa racire cu lapte de migdale, miere, polen si pudra proteica de in si cânepa.
3) Meiul macinat poate fi adaugat la retete de pâine si briose.
4) Presarati mei fiert si racit peste legumele preferate sau peste salate, cuburi de pui ori tofu copt. Data viitoare când cautati o alternativa la orez cu legume sau piure de cartofi, serviti mei în schimb.
Poate contine urme de cereale care contin gluten (grâu, orz, ovaz, secara), orez, porumb, soia si seminte de rapita.
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Tara de origine: Austria
Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00