Rezulta o Ciabatta de ca. 820 g
Greutate: 0.516
Durata de livrare: 24-48 de ore
INGREDIENTE: amidon de porumb*, amidon de tapioca*, faina integrala de orez*, amidon de cartofi*, faina alba de orez*, faina integrala de mei*, faina de porumb*, pulbere din aluat de quinoa* (94% produse din faina de quinoa*, produse din faina de orez*), sare, tarâte de psyllium*, must de struguri concentrat*, proteine din in*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
Pentru a prepara Ciabatta mai aveti nevoie de: 450 ml apa calduta, 3 linguri (30 ml) ulei de masline, 1 pliculet de drojdie uscata (7 g), putina faina (fara gluten), mixer manual cu cârlig pentru aluat.
MOD DE PREPARARE (pentru 2 bucati):
1. Puneti amestecul de Ciabatta intr-un castron, amestecati-l cu drojdia uscata si apoi adaugati apa si 2 linguri ulei. Framântati totul bine - mai întâi încet timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cel mai înalt nivel cu mixerul manual.
2. Acoperiti aluatul cu un prosop umed si lasati-l sa creasca într-un loc cald timp de 45 de minute.
3. Preîncalziti cuptorul la 200°C cuptor ventilat sau 225°C la caldura sus/jos si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa în cuptor.
4. Peste aluat se toarna 1 lingura de ulei de masline, se rastoarna pe o suprafata de lucru si se modeleaza în doua dreptunghiuri de aproximativ 15 x 20 cm. Îndoiti o parte lunga a aluatului în aproximativ 2/3 si îndoiti cealalta parte peste ea.
5. Puneti aluatul cu partea neteda în sus, pe tava de copt tapetata cu hârtie de copt si lasati-l din nou la dospit aproximativ 15 minute.
6. Presarati ambele ciabatta cu faina si coaceti timp de 30 de minute în cuptorul ventilat sau 40 de minute la caldura sus/jos.
7. Dupa coacere, lasa Ciabatta sa se raceasca putin pe un gratar înainte de a le savura.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta înainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR: Biovegan GmbH. Germania.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.