Descoperiti delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent daca au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântati-va simturile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane si sustenabile. Umpluti cu arome delicioase de legume proaspete si condimente alese cu grija, sau cu tofu, brânza vegan, spanac, rosii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfecta pentru o masa rapida si delicioasa, plina de savoare si sanatate. Experimentati bucuria pastelor italiene traditionale, într-o varianta vegana, cu gama "D'Angelo".
Greutate: 0.27
Durata de livrare: 1
Paste proaspete din gris de grâu dur fara oua
Pentru 2-3 portii
Se obtin 450 g de paste gatite
Vegetarian
Timp de preparare 12-15 minute
INGREDIENTE: aluat: gris din grâu dur*, apa, umplutura (40%): umplutura vegana* (49% apa, grasime de cocos*, amidon din cartofi*, sare de mare, agent de îngrosare: Agar-Agar*), Pesmet* (faina de grâu*, drojdie*), praz*, sare de mare, emulgator: lecitina* (din soia*), piper*.
*= din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE
POATE CONTINE URME DE TELINA SI LAPTE.
PREPARARE PASTE:
Puneti pastele în 2.5 litri de apa usor sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pâna devin "al dente".
SUGESTIE DE RETETA: Ravioli cu umplutura vegana si sos cu legume- ciuperci
INGREDIENTE: 250 g Ravioli cu umplutura vegana , 1 lingurita sare de mare, 1/2 ceapa, 4 linguri de apa în care au fiert pastele, busuioc proaspat, 2 linguri de nuci de pin, 200 g de legume radacinoase, 400 g rosii(din conserva), piper, 4 linguri de ulei de masline, 1 lingurita de oregano, 1 lingurita de hribi uscati,1 lingurita de zahar din sfecla de zahar.
PREPARARE: Gatiti pastele conform retetei. Între timp spalati , curatati si taiati legumele in bucati de 0,5 cm, apoi se prajesc în ulei pâna devin aurii.Se adauga pasta de rosii si se mesteca usor.Stingeti cu apa de gatit. Adaugati rosiile, zaharul, sarea, ciupercile, piperul, oregano si lasati la foc mic timp de 12 minute. Adaugati pastele gatite în sosul de legume cu ciuperci si amestecati. Decorati cu nuci de pin si busuioc.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
TERMEN DE VALABILITARE: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR: D'Angelo Pasta GmbH. Germania
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00