Iata o reteta simpla pentru a pregati tofu afumat:
Ingrediente:
Instructiuni:
Începeti prin a taia tofu-ul în felii subtiri sau cuburi.
Amestecati sosul de soia, uleiul de susan, pudra de usturoi, pudra de ceapa, ardeiul iute macinat, paprika afumata si siropul de artar într-un bol mic pâna când toate ingredientele sunt bine amestecate.
Puneti tofu-ul taiat într-un bol si turnati amestecul de sos peste el. Asigurati-va ca tofu-ul este bine acoperit cu sos.
Lasati tofu-ul sa se marineze în sos timp de cel putin 30 de minute, sau mai mult, daca doriti un gust mai puternic.
Preîncalziti cuptorul la 200 de grade Celsius.
Asezati tofu-ul marinat pe o tava de copt acoperita cu hârtie de copt.
Coaceti tofu-ul în cuptor timp de aproximativ 20-25 de minute sau pâna când este usor rumenit si crocant la suprafata.
Scoateti tofu-ul din cuptor si lasati-l sa se raceasca putin înainte de a-l servi.
Tofu-ul afumat poate fi folosit ca topping pentru salate, sandwich-uri sau paste, sau poate fi servit ca un aperitiv delicios.
Greutate: 0.21
Durata de livrare: 24-48 de ore
Produs BIO, 100% vegetal, 0% colesterol.
Nu contine gluten si lactoza
Nu contine ingrediente provenite din organisme modificate genetic.
Recomandat pentru vegetarieni si vegani
Produs bogat în fibre alimentare, vitamine si minerale, sanatos pentru sistemul circulator si osos.
Recomandat si pentru dieta, diabet si copii peste 3 ani.
Ingrediente: boabe de soia*, apa filtrata, sare, regulator de aciditate (acid citric), fum din lemn de fag.
*din culturi certificate BIO, certificat BG-BIO-002
Pastrare: într-un loc uscat si departe de lumina.
A se pastra la frigider dupa deschidere.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj
Produs in UE
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00