Descoperiti delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent daca au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântati-va simturile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane si sustenabile. Umpluti cu arome delicioase de legume proaspete si condimente alese cu grija, sau cu tofu, brânza vegan, spanac, rosii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfecta pentru o masa rapida si delicioasa, plina de savoare si sanatate. Experimentati bucuria pastelor italiene traditionale, într-o varianta vegana, cu gama "D'Angelo".
Greutate: 0.291
Durata de livrare: 24-48 de ore
Ingrediente: aluat: gris din grâu dur*, / umplutura (26%): brânza* (30% pecorino*, 10% ricotta*), spartura de pâine* (faina de grâu*, drojdie*), fulgi de lapte*, ulei de floarea soarelui*, sare de mare, emulgator: lecitina din soia*, piper*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Poate contine urme de telina.
Preparare paste:
Puneti pastele în 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pâna devin "al dente".
Sugestie de reteta: ,,Tresivaso" Tortellini cu brânza cu hamsie si stafide.
Ingrediente: 250 g Tortellini cu brânza, 1 ridiche Trevisano, 15 g unt, 1 lingura ulei de masline, 2 linguri de stafide, 1 lingura otet balsamic, 4 bucati file de hamsie, 1 lingura de parmezan ras, 1 bucata brânza pecorino.
Preparare: gatiti pastele conform retetei. Taiati ridichea si clatiti cu apa rece. Topiti untul în ulei de masline într-o tigaie mare cu marginile înalte, adaugati stafidele, otetul balsamic si numai 2 file de hamsie. Gatiti pâna când hamsie este aproape dizolvata. Acum adaugati ridichea si pastele. Amestecati încet, adaugati apa în care au fiert pastele daca este necesar, si legati cu parmezan. Radeti pecorino peste paste, decorati cu cele 2 bucati de hamsie taiate marunt si serviti imediat.
Continut: 250g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: D'Angelo Pasta GmbH. Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00