Lucrul esential despre untul ghee ecologic de la Pronat este faptul ca este procesat prin îndepartarea tuturor impuritatilor si a apei din untul obisnuit. Acest proces de clarificare face ca untul ghee sa aiba un punct de ardere mai ridicat decât untul obisnuit si sa fie mai stabil la temperatura camerei, facându-l potrivit pentru gatit si prajire.
Untul ghee este bogat în acizi grasi esentiali si antioxidanti, precum si în vitamine si minerale, cum ar fi vitamina A, vitamina E, vitamina K si fierul. Acesta poate fi benefic pentru sanatatea sistemului imunitar, a sistemului nervos, a pielii si a parului.
Greutate: 0.409
Durata de livrare: 24-48 de ore
Ingrediente: grasime buritica* 99,9%.
*=din culturi certificate ecologic.
Unt GHEE original ayurvedic, obtinut 100% din unt ecologic din lapte de vaca, din care s-a extras apa si lactoza.
Bucataria traditionala ayurvedica prefera untul ghee în locul untului obisnuit sau a altor forme de uleiuri sau grasimi. Untul ghee este potrivit pentru gatit, prajit (punct de ardere 250°C), copt, calit sau asezonat. De asemenea pentru întrebuintare cosmetica sau pentru îngrijirea pielii. Untul ghee - aurul din bucataria ayurvedica - se foloseste de mii de ani la prepararea bucatelor.
In timpul solidificarii untului, acesta poate sa ia nuante diferite de culoare. Acest lucru nu constituie un defect. La temperaturi de peste 25°C untul ghee devine lichid.
A se consuma de preferinta înainte de: vezi data inscriptionata pe capac.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Origine: Olanda
Distribuitor: S.C.Pronat S.R.L.
Suport clienti
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic) Sambata si Duminica: Inchis; PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport): Sambata si Duminica: Inchis;
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site.
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00