4 modalitati naturale de intarire a unghiilor si parului

4 modalitati naturale de intarire a unghiilor si parului
Unghii casante, par deteriorat ... la aceasta schimbare de vreme si vremuri, nu mai stiti ce sa faceti pentru a avea atat unghii cat si un par sanatos?

Ei bine, nu va panicati, deoarece exista remedii naturale pentru a va spori vitalitatea parului si a unghiilor.

1. Urzica

Continutul sau de vitamina B5 si fier ajuta la tratarea unghiilor fragile si / sau despicate si previne caderea parului. Ajuta la fixarea tuturor substantelor nutritive pe care le aduce corpului nostru. Contribuie la stralucirea parului si a unghiilor noastre. Aceasta planta are si puterea de a limita secretia de sebum, in cazul unui par gras.

Cum se foloseste?
•    Intern, urzica se consuma sub toate formele: sub forma de ceai de plante, capsule, fiole, tinctura mama.  
•    Ca masca: puneti in apa pulbere de urzica sau hidrosol de urzica, amestecati astfel incat pasta sa fie omogena. Aplicati masca pe par cel putin 45 de minute inainte de clatire. Puteti utiliza acest produs si pentru unghii.

2. Uleiul de Ricin

Uleiul de ricin este emolient. Calmeaza, hraneste si vindeca toate tesuturile friabile. Datorita texturii sale uleioase, acopera complet unghia, ceea ce permite o mai buna absorbtie a ingredientelor active. Bogat in acizi grasi si minerale, uleiul de ricin joaca un rol important in cresterea unghiilor si a parului.

Cum se foloseste?
•    Pentru masaj: poate fi aplicat, pur, pe unghii. Masati-le cu ulei de ricin in fiecare seara inainte de a merge la culcare. Nu numai ca le intareste, ci si ajuta si la vindecarea pielii care se desprinde de cuticule.
•    Sub forma de masca: pentru regenerarea parului, diluati uleiul de ricin in ulei de jojoba, in proportii de 50/50. Aplicati uleiul inainte de culcare. Clatiti cand va treziti, samponati bine, astfel incat sa nu mai ramana niciun produs.

3. Uleiul esential de cedru, lamaie si eucalipt

Uleiul esential de lamaie si eucalipt imbunatateste microcirculatia sangelui, aduce vitalitate si favorizeaza cresterea unghiilor. Uleiul esential de cedru lupta impotriva ingrasarii scalpului, contribuind astfel la incetinirea caderii parului. Aceste uleiuri asigura o buna circulatie a sangelui.

Cum se foloseste?
•    Local: nu-I asa ca doriti sa va intariti unghiile? Iata cum procedati: puneti  40 de picaturi de ulei esential de eucalipt si lamaie intr-o sticla de 20 cl de hidrosol de urzica, pe care o agitati la fiecare  utilizare. Puteti aplica produsul asa cum este el, pe unghii.
•    Sampon: pentru a incetini caderea parului, adaugati 3 picaturi de ulei esential de cedru in putin sampon, la fiecare spalare. Lasati sa actioneze cateva minute, apoi clatiti.
•    Ca mască: turnati 5 picaturi de ulei essential de eucalipt in pulbere de urzica si apa pentru a forma o pasta omogena. Aplicati pe par, lasati cateva minute, apoi clatiti.

4. Remediul Bunicii – Oul

Asa cum bine stiti, oul este bogat in proteine , vitamine, fier, zinc. Acesta ajuta la vindecarea si hranirea foliculului de par. „Totul este bun, spuneau bunicile noastre, atat galbenusul, cat si albsul”. Acesta este motivul pentru care este bine sa folositi ambele parti ale oului atunci cand faceti o “masca de casa”, recomandata in special pentru parul uscat sau cret.

Cum se foloseste?
Luati un ou intreg. Bateti-l pentru a-l omogeniza. Adăugati 1 lingura de ulei de masline (bogat in vitamina E, vitamina ce protejeaza impotriva agresiunii razelor solare si aduce stralucire parului). Adaugati 2 linguri de miere de salcam, nutrientul suprem. Aplicati emulsia pe par. Lasati-o sa stea sub o esarfa cel putin 1 ora inainte de clatire. Puteti utiliza acest tratament o data pe saptamana si puteti aplica aceeasi reteta si pe unghii. La unghii, lasati sa actioneze aproximativ douazeci de minute.

Ofera-ti o portie zilnica de sanatate! De ce? Pentru ca ea se reflecta in mod direct in frumusete, inteligenta, longevitate, succes personal, stima de sine.

Cu drag si cu ganduri bune,
Echipa 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!