Alimente anti-diabet

Alimente anti-diabet

•    Lamaia scade nivelul zaharului din sange


Stiati ca stropind salatele sau pestele cu zeama de lamaie, se reduce indicele glicemic al meselor? 
Astfel, prin reducerea semnificativa a nivelului de zahar din sange, putem spune ca, lamaia ajuta la prevenirea poftei si a cresterii in greutate. 

•    Avocado este inhiba apetitul


Avocado este extrem de bogat in fibre solubile, ceea ce face ca el sa fie un fruct anti-diabet, care scade colesterolul si care suprima pofta de mancare. Este bogat si in taninuri antioxidante, de aceea este un bun protector al inimii.

•    Spanacul ajuta la stabilizarea zaharului din sange


Se stie ca spanacul este bogat in fier, dar este bogat si in acid alfa-lipoic , un puternic antioxidant care influenteaza viteza cu care este ars zaharul din sange.

•    Ovazul este bogat in fibre solubile


Ovazul are o bogatie de fibre solubile, astfel este supresorul apetitului, anti-diabet si anti-colesterol. El contine o trigonelina, adica o componenta care ajuta organismul sa-si regleze mai bine nivelul zaharului din sange. 

•    Ceapa scade nivelul glucozei si al trigliceridelor


Ceapa, dar mai ales mai ales ceapa rosie este o excelenta sursa de quercetina, adica un puternic antioxidant. Moleculele sale de sulf joaca un rol important in reducerea nivelului de glucoza, colesterol și trigliceride din sange. 

•    Usturoiul regleaza nivelul zaharului din sange


Chiar daca il consumati in cantitati mici, usturoiul va avea efect asupra respiratiei, dar va fi foarte benefic pentru sanatatea voastra. Usturoiul este intr-adevar un mare protector al diabeticilor. De ce? Pentru ca, principalele sale active ajuta ficatul sa regleze excesul de zahar din sange, dar va fi benefic si pentru inima, deoarece subtiaza sangele.

•    Ghimbirul scade nivelul glicemiei




Ghimbirul este cel mai bun aliat in timpul iernii, deoarece este anti-oboseala, antiviral si antibacterian. De asemenea, este un protector cardiac si creste absorbtia glucozei de catre celulele musculare, prin urmare ajuta la reducerea nivelului de glucoza din sange.

•    Scortisoara creste sensibilitatea la insulina


Scortisoara, unul dintre cele patru alimente cele mai bogate in antioxidanti din lume, este, de asemenea, bogata in fibre. Scortisoara inhiba apetitul, creste sensibilitatea celulelor la insulina. Daca adaugati putina scortisoara in preparate, atunci „hormonul zaharului” functioneaza mult mai bine.

•    Ardeiul iute previne hiperglicemia



Se stie ca ardeiul iute reduce riscul de accident vascular cerebral si atac de cord, dar ajuta si la reglarea zaharului din sange, impiedicand amidonul sa se transforme in glucoza. Ce face de fapt? Arde grasimea si creste metabolismul bazal.

Mai mult decat sanatate, un stil de viata!
www.cosultaubio.ro
 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!