Aronia, fructul minune

Aronia, fructul minune
Aronia, numita si scorus negru este un arbust care a intrat de curand in cultura romaneasca deoarece are proprietati vindecatoare. 

Planta este originara din America de Nord, loc in care o putem gasi in stare naturala, salbatica. A fost aclimatizata pe continentul european abia in secolul
XIX, atunci cand a fost adusa pentru productia de vinuri si sucuri.

Aronia face parte din familia roaceea, avand fructe care pot fi negre sau rosii. Dintre cele 3 specii, Aronia arbutifolia, Aronia prunifolia si Aronia melanocarpa, cea din urma are cel mai  mare continut de antioxidanti.

Statutul de superaliment vine din faptul ca au o putere antioxidanta foarte mare, depasind fructele de acai, afinele, zmeura, merisoarele si fructele Goji. Acest efect benefic a fost verificat de catre specialisti prin realizarea unui test care determina capacitatea de absorbtie a radicalului oxigen. Prin urmare, 
aceste fructe absorb rapid radicalii liberi din corp, anihilandu-le efectele negative pe care le pot avea asupra organismului.
Printre cei mai importanti antioxidanti din compozitia acestor fructe se numara polifenolii – acizii fenolici, antocianinele si flavonoidele.

Descoperiti si savurati produsele Aronia Energie!

Cu drag si cu ganduri bune,



 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!