Bounty de casa

Bounty de casa
Pregateste delicioasele batoane Bounty in bucataria casei tale! Se prepara foarte simplu si rapid, iar ingredientele le gasesti pe www.cosultaubio.ro foarte usor. Le poti ambala intr-un mod original si le poti darui cuiva drag!
Urmareste reteta mai jos.

Ingrediente pentru Bounty de casa: Mod de pregatire Bounty de casa:

Puneti intr-un bol laptele condensat, nuca de cocos si untul care este la temperatura camerei. Amestecati pana obtineti o compozitie omogena. Cu ajutorul mainilor unse, formati batoanele pe care le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati tava la frigider pana se intaresc. 
Cand s-au intarit, topiti ciocolata la bain marie si apoi tavaliti batoanele de cocos in ciocolata topita. Puneti batoanele pe un gratar pentru a se scurge surplusul de ciocolata. Cu ajutorul unui cutit, formati niste dungi pe suprafata batoanelor. Dupa ce s-a scurs surplusul de ciocolata, le puneti pe un platou tapetat cu hartie de copt si le bagati din nou la frigider pana a doua zi. 

Sfat: Daca nu doriti sa folositi lapte condensat, atunci puteti lua de la noi o conserva de lapte de cosos
In acest caz, puneti laptele de cocos la frigider cu o zi inainte. De ce? Pentru ca, trebuie sa se separe partea tare, solida, de partea lichida pana a doua zi. Evident, asta inseamna ca va planificati din timp aceasta reteta. 
Dupa ce s-a separat partea lichida de cea solida, puneti partea tare intr-un chopper sau robot, adaugati fulgii de nuca de cocos si puteti folosi ca si indulcitor un sirop din flori de nuca de cocos, pe care il gasiti tot la noi pe site. Puneti 2 lingurite sau cat vreti de dulce. In aceasta varianta, eliminati untul din reteta. Dupa ce ati blenduit bine toate ingredientele si s-a format un aluat omogen, formati batoanele, topiti ciocolata si tavaliti batoanele de cocos prin ciocolata topita. Puneti-le pe un platou si dati-le la frigider pana a doua zi. 

Sa fie cu pofta buna!

Mai mult decat sanatate, un stil de viata!

Cu drag si cu ganduri bune, 

www.cosultaubio.ro


 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!