Cadouri dulci si sanatoase cu ocazia sarbatorilor Pascale! 

Cadouri dulci si sanatoase cu ocazia sarbatorilor Pascale! 
Cautati un cadou deosebit pentru cei apropiati? Pe www.cosultaubio.ro gasiti o multime de cadouri dulci, cadouri sanatoase cu ocazia sarbatorilor Pascale.

Doar pentru ca Pastele este in mod traditional considerat o sarbatoare plina de distractie pentru copii, nu inseamna ca adultii, nu pot sarbatorii si mai ales nu pot primii cadouri. 

Ne-am gandit sa va oferim cateva idei de pus in cosul de Paste, cos plin pana la refuz cu bunatati dulci, dar, si sanatoase. Credem noi ca avem produse pentru toate gusturile si buzunarele. 

Fie ca faceti cumparaturi pentru cei mici, prieteni sau familie, iata cele mai bune cadouri de Paste! Indiferent cat de aproape sau de departe sunteti de cei dragi, le puteti pregati un cos cu produse bio, delicioase, cu care sa ii surprindeti in mod placut. 

Cadourile trebuie sa inspire, sa se incadreze intr-un cos dragutz si sa fie atractive si pofticioase!

Aveti nevoie de idei? S-ar putea ca aceste cadouri sa va faca sa va simtiti din nou copii!

Am selectat de la producatorii locali diverse produse romanesti, produse pe care le puteti avea in cosul de Paste.

Astfel, puteti include produsele Melinis care imbina mierea pura si fructele crude intr-un amestec inedit de gusturi. Sunt doar din ingrediente naturale din inima naturii. Avem o gama variata de sortimente: Melinis eco de catina vitaminizant, Melinis pretios de trandafir, Melinis crema de trandafir, Melinis irezistibil de visine, Melinis crema de goji, Melinis antioxidant de afine, Melinis crema de visine, Melinis delicat de pere, Melinis seducator de caise, Melinis de catina integral, Melinis parfumat de gutui, Melinis reconfortant de prune, Melinis crema de zmeura, Melinis revigorant de zmeura, Melinis eco de catina, Melinis crema de piersici, Melinis crema de mure

Un cadou delicios ar fi si merisoarele in ciocolata fara zahar, visinele in ciocolata fara zahar, prunele in ciocolata fara zahar, migdalele sau alunele in ciocolata fara zahar, stafidele in ciocolata fara zahar, iar pentru rasfatul celor mici, propunem sferele din cereale in ciocolata cu lapte, fara zahar, sferele din cererale in ciocolata cu pudra de zmeura sau sferele din cererale in ciocolata amaruie. Vor fi incantati si vor mai cere. 

Daca vreti si mai multe idei, atunci puneti in cos si batoanele crocante cu susan, cu afine rosii, cu lamaie, cu caju, cu gojii sau o multitudine de variante de batoane proteice. 

Biscuitii si napolitanele sunt iubiti de cei mici, dar si de cei mari. Avem pentru toate gusturile. 

Caramelele Super Fudgio (cu aroma de cacao, aroma de cocos, de banana, capsuni, ghimbir, merisoare si toffee) iti vor aduce aminte de copilarie  sau jeleurile Biona vor fi bucuria micutilor din viata voastra.

Cine nu iubeste ciocolata? Intotdeauna, va fi un cadou apreciat si savurat. Avem ciocolata de toate felurile, ciocolata preparata manual de la Zotter, ciocolata de la Gepa, batoanele de ciocolata de luat in geanta, la birou si de gustat in pauzele de cafea. 

Micul dejun poate fi acompaniat de cremele tartinabile sau de dulceturile, gemurile sau compoturile delicioase si gustoase. 

Sunteti amatori de rontaiala, dar, nu orice fel de rontaiala? Ei bine, semintele, fructele uscate sau samburii pot fi un cadou perfect: coarnele de padure, fructele de aronia, caju-ul, gojii, smochinele, ananasul, afinele, nucile braziliene, migdalele invelite in ciocolata, nucile pecan sau macadamia, mango, papaya, caisele, migdalele, curmalele, chipsurile bio de banane cu miere, prunele uscate. 

In afara acestor cadouri dulci si sanatoase, ne putem indrepta atentia si catre doamne, oferindu-le un parfum natural, fara parabeni. 

Si aici avem o selectie de parfumuri: Elixir Floral – de lacramioara, liliac angelic, paeonia augusta, iasomie regala, Rosa Nobilis sau apele de parfum de la Adora – Adora Essence, Adora Premiere si Adora Entourage. 

Cremele si lotiunile de corp pot fi o optiune sau cremele de maini, de exfoliere, mastile faciale, gelurile de dus, scrub-ul, tratamentele faciale….si lista poate continua. 

Nici domnii nu au fost uitati. Avem pentru ei o serie de produse de ingrijire de la Lavera. 

Asadar, ne-am gandit la toata lumea si va invitam sa descoperiti ce va place si ce vi se potriveste. 

Daca aveti dubii, ne puteti suna / scrie si ne puteti intreba pentru a lua decizia cea mai corecta pentru voi si cei dragi voua!
 
Suntem aici pentru a va inspira atunci cand pregatiti ceva placut pentru cineva drag!

Echipa 
www.cosultaubio.ro
 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!