Descopera beneficiile unui stil de viata sanatos prin alegerea produselor bio!

Descopera beneficiile unui stil de viata sanatos prin alegerea produselor bio!
Cumpara produse bio pentru o viata mai sanatoasa si o planeta mai curata!

Produsele bio reprezinta o modalitate de a obtine alimente sanatoase si naturale, oferindu-ne simultan si reduceri de carbon.
Produsele bio sunt produse cultivate fara pesticide sintetice sau produse chimice, precum ingrasaminte artificiale sau hormoni de crestere. Folosirea produselor bio a crescut in ultimii ani, iar agricultorii folosesc acum mai multe practici sanatoase, cum ar fi rotatia culturilor si economisirea apei. Acestea au contribuit la reducerea poluarii si au oferit alimente mai sanatoase pentru consum. 

Beneficiile produselor bio 

Produsele bio ofera numeroase beneficii pentru sanatatea noastra si pentru planeta. Nu contin produse chimice, astfel incat sunt bine venite si sanatoase pentru consum. De asemenea, produsele bio sunt mai bune pentru mediu, deoarece nu sunt cultivate cu pesticide, ceea ce ajuta la reducerea poluarii si la conservarea solului si a ecosistemelor. 

Unde se gasesc produsele bio?

In magazinele fizice si online, in Plafare. Exista, de asemenea, ferme locale care pot vinde produse bio direct consumatorilor. 

Va asteptam si pe www.cosultaubio.ro pentru a cumpara o gama larga si variata de produse bio, produse naturale, pentru toate gusturile si buzunarele. 
In plus fata de calitatea alimentelor si a mediului sanatos, cumpararea produselor bio poate sustine agricultorii locali si furnizorii de produse bio. Acest lucru poate ajuta la crearea locurilor de munca si la construirea unei economii locale durabile. 

Asigurati-va ca achizitionati doar produse bio certificate. Succesul economiei si sanatatii globale se bazeaza pe intregul nostru angajament de a oferi produse sanatoase pentru consum si pentru planeta noastra. 

Daca veti sugestii va rugam sa ne scrieti un email la adresa office@cosultaubio.ro!

Feedback-ul si/sau sugestiile voastre ne vor ajuta sa va oferim ceea ce aveti nevoie pentru a avea o viata sanatoasa si o planeta curata!

Mai mult decat sanatate, un stil de viata!

Cu drag si cu ganduri bune, 

www.cosultaubio.ro 
 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!