Descopera o lume delicioasa si fara gluten: cele mai bune produse pentru o alimentatie sanatoasa

Descopera o lume delicioasa si fara gluten: cele mai bune produse pentru o alimentatie sanatoasa
In www.cosultaubio.ro gasesti cele mai bune produse fara gluten pentru o alimentative sanatoasa!

In ultimii ani, constientizarea asupra dietei fara gluten a crescut semnificativ, nu doar pentru cei cu intoleranta la gluten sau boala celiaca, ci si pentru cei care isi doresc un stil de viata sanatos si diversificat. Descopera o gama larga de produse fara gluten care nu fac compromisuri in ceea ce priveste gustul si textura. De la paine proaspata la dulciuri apetisante, iata cateva optiuni delicioase si sanatoase in acelasi timp.



1. Paine fara gluten:
Paine toast bio fara gluten, cu seminte de chia: O alternativa hranitoare la painea traditionala, aceasta paine bogata in proteine si fibre ofera o textura suculenta si un gust bogat si satios.
Bagheta rustica bio fara gluten rafinata cu faina de seminte de in, este ideala pentru a fi combinata cu ingrediente sarate. Si nu exista limite ale creativitatii, tartina mediteraneana de rosii, branza picant in combinatie cu felii de castraveti proaspete sau crema de branza cu rosii. Cu Bagheta rustica esti cu siguranta pregatit indiferent daca ai sau nu intoleranta la gluten, tuturor le place. O alegere gustoasa, perfecta pentru a insoti branzeturile, untul sau pentru a face cele mai delicioase sandwich-uri.

2. Produse de Panificatie:
Chifle panini cu ovaz fara gluten: sunt veritabile, nutritive si polivalente. Cu fulgi crocanti de ovaz, au un gust consistent si bland si, cu un continut de ovaz de 27%, sunt de asemenea, bogate in fibre. Fie ca sunt sarate sau dulci, micul dejun sau cina, noile chifle preferate au intotdeauna un gust bun. Puteti sa le consumati si bucura de gust chiar si fara intoleranta la gluten. Aerisit, pufos, usor si delicios. O combinatie echilibrata de dulce si sarat, aceste chifle sunt o alegere sanatoasa si gustoasa pentru gustarile dintre mese.

3. Deserturi Delicioase:
Madlene cu ciocolata, dupa o reteta frantuzeasca: O incantare pentru papilele gustative, aceaste madlene cu ciocolata sunt perfecte pentru a satisface pofta de dulce.
Biscuiti bio fara gluten cu ciocolata si caju: O alternativa sanatoasa la biscuitii traditionali, cu o textura crocanta si un gust subtil de ciocolata si caju.

4. Paste fara gluten:
Spirelli din naut fara gluten: Gustul delicat al nautului, prepararea rapida si usoara fac pastele din naut sa fie alternative perfecte pentru pastele de cereale. Continutul ridicat de fibre, vitaminele,mineralele valoroase, caracterizeaza acest paste. Sunt o alternativa sanatoasa la pastele traditionale. Sunt pline de nutrienti si aduc o nota proaspata oricarui fel de mancare.
Spirelli din linte rosie fara gluten: Gustul de nuca al lintei rosii, pregatirea rapida fac spirelli o alternativa perfecta la pastele de cereale. Acestea sunt bogate in acid folic, fier si zinc. Lintea rosie Spirelli contine putine glucide si sunt perfecte pentru o dieta redusa de glucide si pentru persoanele care se abtin de la gluten. Aceste paste sunt ideale pentru a completa orice sos delicios.

5. Gustari sanatoase:
Chipsuri de cartofi cu sare de mare fara gluten: O gustare crocanta si sanatoasa, perfecta pentru a satisface pofta de gustari sarate.
Chipsuri bio de cartofi cu ierburi alpine fara gluten: Chipsurile bio de cartofi cu gust intens sunt asezonate cu ceapa si plante fine precum oregano, patrunjel si tarhon si sunt coapte la ceaun.
Chipsuri bio de cartofi cu chilli si mango fara gluten:  Pentru a oferi un tratament special, se folosesc doar cartofi Bioland culesi manual, care sunt copti cu coaja in ulei de floarea soarelui. Bucatarii se asigura ca chipsurile parasesc ceaunul la momentul potrivit pentru a fi condimentate.
Musli de ovaz cu fructe de padure fara gluten: Un amestec sanatos si hranitor pentru un mic dejun energizant sau o gustare intre mese.

Incearca, Descopera, Bucura-te!

Cu aceste optiuni delicioase, dieta fara gluten nu trebuie sa fie lipsita de gust si diversitate. Descopera si incearca aceste produse pentru a aduce o varietate delicioasa in alimentatia ta fara gluten.

Sanatatea si savoarea chiar pot merge mana in mana!

Mai mult decat sanatate, un stil de viata!


Cu drag si cu ganduri bune, 
Echipa,

www.cosultaubio.ro
 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!