Iti lipseste tonusul? Iata cateva alimente anti-oboseala

Iti lipseste tonusul? Iata cateva alimente anti-oboseala
• Ghimbirul


Bogat  in vitamine, ghimbirul contine multe minerale si oligoelemente:
- potasiu (320 mg / 100 g);
- magneziu (26 mg / 100 g);
- fosfor (26 mg / 100 g);
- calciu (11 mg / 100 g);
- mangan ( 7 mg / 100 g).
Pentru a face fata celor starilor de oboseala, incepeti ziua cu un pahar de apa cu o jumatate de lamaie stoarsa si putin  ghimbir ras. 

• Ciocolata


Ciocolata contine polifenoli al carui rol antibacterian a fost evidentiat, dar si vitaminele C, A si B6, care stimuleaza productia de taurina cu rol antiinfectios, vitamina D, magneziu, zinc, mangan, cupru si seleniu. Ciocolata apara sistemului imunitar. Astfel, este posibila o mai buna adaptare la diversele agresiuni ale vietii de zi cu zi si recuperarea energiei. Pentru a profita de efectele sale anti-oboseala, puteti savura ciocolata neagra cu cel putin 70% cacao, unde gasiti nutrientii potriviti. Dar, atentie, nu mai mult de 1 patratel, poate maxim 2 pe zi.

Kiwi


Kiwi este cu siguranta cel mai bun aliat al nostru pentru doza de vitamina C, care ne ajuta sa luptam impotriva oboselii. Doua kiwi proaspete pentru micul dejun este portia ideala atunci cand va simtiti epuizati. 

• Bananele


Bananele sunt bogate in dopamina si serotonina, doi neurotransmitatori implicati in adaptarea la stres si sistemul nervos. Ajuta in lupta impotriva oboselii si a starilor nervoase. 

Nuci braziliene


Sunt mult mai putin cunoscute decat caju-ul, dar, cu toate acestea, nucile de Brazilia sunt cele mai bune in starile de oboseala. Acestea se numara printre alimentele care contin cel mai mult magneziu (366 mg per 10g) si o singura nuca este suficienta pentru a ne asigura nevoile zilnice de seleniu, un oligoelement care joaca un rol esential in functionarea sistemului imunitar si a glandei tiroide.

Sofranul


Sofranul este cunoscut pentru efectul sau antidepresiv, dar este, de asemenea, un stimulent excelent al sistemului imunitar. De asemenea, este foarte eficient impotriva suprasolicitarii si oboselii fizice.

Spirulina



Aceste alge de apa dulce au un efect energizant general. Spirulina imbunatateste rezistenta organismului la infectii si creste rezistenta fizica.

Laptisor de matca



Este un excelent stimulent, ce poate fi utilizat impotriva oboselii fizice si intelectuale, a suprasolicitarii sau pentru a imbunatatii rezistenta la stres. Este o sursa excelenta de minerale (calciu, fier, siliciu, fosfor etc.) si vitamine, in special din grupa B.

Pudra de urzici


Pudra de urzici este foarte buna pentru oboseala, deoarece ofera minerale (calciu, magneziu, fier, etc) si ajuta la fixarea lor.

Mai mult decat sanatate, un stil de viata!

Echipa 

www.cosultaubio.ro





 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!