Melinis eco de catina 40% vitaminizant

Melinis eco de catina 40% vitaminizant
Inainte de a vorbi despre produsul Melinis eco de catina 40% vitaminizant, simt nevoia sa vorbesc despre brandul Melinis, care este un brand 100% romanesc.

Acest brand gazduieste 17 produse, toate pe baza de miere provenita din Romania imbinata cu diverse fructe si petale de trandafiri alese cu grija. 

In atelierele Melinis, se foloseste tehnologie proprie pentru a obtine cele mai bune rezultate atunci cand se imbina fructele si petalele proaspete de trandafir, cu mierea, pastrand intacta materia vegetala atat in ceea ce priveste textura, cat si proprietatile, aroma si culoarea, intr-o compozitie stabila pe termen lung.

Linia de productie din atelier include atat masini de curatat si portionat fructe, omogenizatoare de preparare amestecuri de miere si fructe, cat si utilaje speciale de dozare si ambalare,  masini de control al umiditatii si puritatii aerului.
Tot acest proces include si munca manuala, foarte migaloasa.

Atat fructele naturale cat si petalele de trandafir sunt alese cu grija si sunt pregatite in asa fel incat sa-si pastreze proprietatile naturale, iar ingredientele sunt procesate astfel incat sa-si pastreze gustul desavarsit.

Melinis eco de catina 40% vitaminizant contine ca si ingrediente: 
•    60 % miere poliflora eco provenita din Romania;
•    40 % catina eco cruda pasta. 

Este un produs ECO, cu gust dulce aromat.

Beneficiile consumului de catina si miere:

Asa cum bine stiti, catina este un arbust fructifer care creste atat in regiunile muntoase, dar si in zonele cu nisip si pietris.  Fructele isi pastreaza proprietatile chiar daca sunt temperaturi foarte joase, adica ger.
Consumul de catina si miere este recomandat pentru tratarea si prevenirea mai multor tipuri de afectiuni, fiind una dintre cele mai benefice combinatii pentru organism.
Fructele de catina, au un continut foarte mare de nutrienti. Acestea, in combinatie cu mierea poliflora, au dus la aparitia miraculosului produs Melinis eco de catina 40% vitaminizant. Este un produs extrem de cremos, o adevarata incantare pentru papilele gustative.

Amestecul de catina cu miere poate fi consumat in orice sezon, fiind considerat un adevarat elixir al sanatatii.

Cum se consuma?
Se consuma ca atare, doua lingurite pe stomacul gol, dimineata sau il puteti integra in smoothie-uri sau sucurile naturale. Gustul va fi foarte placut si aromat.
Sau, il puteti adauga ca si topping peste o multime de deserturi sau intr-o limonada delicioasa si racoritoare.

Il puteti face si cadou, de ce nu? 

Mai mult decat sanatate, un stil de viata!
Cu drag si cu ganduri bune,
www.cosultaubio.ro

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!