Este un produs vegan, fata gluten.
Ingrediente pentru paella cu legume
• 280 g (o punga) de paella cu legume;
• Ulei de masline extravirgin;
• Cateva fire de sofran;
• Parmezan (pentru cei care nu tin post);
• Piper;
• 750 ml supa de legume si condiment universal Gefro;
• Vin alb.
NOTA:
Punga de paella cu legume contine:
• Orez;
• 12,85% legume (ardei rosu, ardei verde, dovlecel, usturoi, praf de ardei);
• Ciuperci;
• Ulei de floarea soarelui.
Mod de preparare paella cu legume
Caliti amestecul de paella in 2-3 linguri de ulei de masline si cateva fire de sofran.
Adaugati putin vin alb si lasati sa fiarba pana se evapora. Apoi, adaugati putin cate putin 750 ml supa Gefro amestecand continuu 20 – 25 minute.
Puteti adauga fructe de mare, pestele preferat, carne de pui sau curcan, iar la final amestecati bine totul. Inainte de servire, lasati paella sa se odihneasca si apoi serviti!
Pofta buna cu voie buna si cu sanatate in bucate!