Povestea cosmeticelor naturale Uoga Uoga

Povestea cosmeticelor naturale Uoga Uoga
Cosmeticele naturale nu ar trebui sa fie un lux ci toata lumea ar trebui sa-si poata permite.

De aceea, am cautat si am gasit un brand Uoga Uoga caracterizat de 3 atribute importante: Natura, Prietenie si Bobite de Fructe. Ce au in comun toate acestea? „Cosmeticele Uoga Uoga sunt eficiente, parfumate, distractive si imbogatite cu ingrediente baltice: fructe de padure locale, chihlimbar alb si ierburi“.

Daca va intrebati de unde denumirea asta jucausa Uoga Uuoga, ei bine, inseamna "bobita bobita", cu referire la boabele fructelor de padure cu care 2 tinere din Lituania erau deja obisnuite sa-si faca masti pentru ten. Foste corporatiste, ele si-au dorit sa faca o schimbare in viata lor intr-un fel responsabil fata de natura.  Astfel, si-au propus sa creeze genul de produse pe care oamenii sa-si doreasca sa le foloseasca chiar daca prefera sau nu
cosmeticele naturale sau mai bine zis sa faca din folosirea produselor Uoga Uoga un mod de viata. 

Produsele sunt sigure pentru intreaga familie si nu sunt testate pe animale,ci doar pe ele, pe sotii si pe copii lor.

Sunt pe piata de 10 ani si in tot acest timp si-au extins portofoliul, avand o gama de machiaj mineral, de ingrijire ten si produse pentru corp.
Au deschis in Lituania 7 magazine Uoga Uoga, exporta in peste 10 tari, au o echipa si o comunitate fantastica.

Gama Uoga Uoga aduce cu sine energie feminina, senzualitate, spirit ludic alaturi de promisiunea de a produce cosmetice naturale, curate, din ingrediente proaspete si sigure pentru sanatatea consumatorilor.

La „Uoga Uoga” se acorda o mare atentie nu doar productiei eficiente de produse cosmetice naturale, ci si modului  in care o fac si ce ingrediente se folosesc.

Ce este importat pentru Uoga Uoga?



Sa creeze produse naturale

Uoga Uoga a obtinut certificari de la autoritatea Soil Association - Cosmos Natural si Cosmos Organic. Multe produse ce sunt certificate Cosmos Natural au si ingrediente organice si contin in proportie mare apa, saruri sau argila.

Toate produsele ce primesc certificari Soil Association se supun unor standarde:
•    fara testare pe animale;
•    fara ingrediente modificate genetic;
•    fara chimicale agresive (mai multe despre conditiile pentru certificari gasiti pe https://cosmosstandard.files.wordpress.com/2014/08/cosmos-standard-v2-21102013.pdf);
•    fara parabeni si ftalati;
•    fara coloranti sintentici, vopseluri sau parfum.

Folosesc doar acele ingrediente, care sunt permise sa fie utilizate in produsele cosmetice naturale. Aleg uleiuri nerafinate presate la rece de cea mai buna calitate, argile cosmetice, miere si ierburi lituaniene, fructe de padure proaspete, chihlimbar pretios - numit si aurul Marii Baltice si uleiuri esentiale organice pure. Nu folosesc culori sau parfumuri sintetice, uleiuri minerale, conservanti artificiali agresivi si alte materiale, despre care se crede ca sunt daunatoare oamenilor sau mediului.

Sa creeze produse fresh

Produsele „Uoga Uoga“ sunt realizate manual, in loturi mici, asigurand in permanenta clientilor prospetimea produselor. Folosesc doar cativa conservanti blanzi, ceea ce a permis realizarea produselor cosmetice natural. Termenul de valabilitate este destul de scurt. Dar, merita!

Sa creeze produse adevarate – cu multa emotie

Tot procesul de creatie si productie al acestor cosmetice este luat personal, iar emotia pe care o pun producatorii este una reala, adevarata. Ofera mult timp si atentie fiecarui produs: luand in considerare cu atentie formulele si cautand ingrediente speciale, nume speciale, ambalaje si, uneori, chiar povesti. Toate acestea se transmit, se simt.

Sa creeze produse eco – friendly

Pentru producatori  este important sa aiba grija de natura, nu sa abuzeze de ea pentru propriile nevoi. De aceea recicleaza deseurile acasa, in magazinele lor si la unitatea de productie. Invita clientele sa aduca inapoi pachetele de produse goale, astfel incat sa se poata asigura ca ambalajele sunt reciclate corespunzator. Aleg hartie reciclata pentru ambalare si materiale de marketing. In timpul productiei incearca sa economiseasca energie si apa. Folosesc doar lichide de curatare biodegradabile. De asemenea, incerca sa  minimizeze amprenta de CO2 selectand furnizorii mai aproape de casa si optimizand transportul.

Sa creeze produse Cruelty-free sau fara violenta

Sunt impotriva testarii produselor cosmetice sau a ingredientelor pe animale. Nu folosesc ingrediente derivate din animale, cu exceptia produsului “ceara de albine si miere”. Majoritatea produselor sunt potrivite pentru vegani. Toate periile „Uoga Uoga“ sunt realizate din par sintetic.
Este necesar ca ambalajul produselor cosmetice sa nu creeze poluare, sa fie reciclabile si sa se poata descompune cu usurinta.


Sa creeze produse inspirationale

Vor sa ii inspire pe oameni sa traiasca in armonie cu natura si isi propun sa ii educe pe tema cosmeticelor naturale. 
Acesta este si obiectivul nostru si speram sa reusim usor, uosr, incepand cu cosmeticele Uoga Uoga.

Produsele de machiaj includ o gama larga de cosmetice care va ajuta sa fiti radiante, stralucitoare, increzatoare, dar si sanatoase datorita ingredientelor din care sunt produse. Toate contin extracte de fructe proaspete, uleiuri virgine sau pulberi minerale. Avem  faduri de pleoape si sprancene, tusuri de ochi, farduri de obraz, corectoare, mascara, rujuri, gloss-uri, pudre de contur si iluminatoare, dar si un produs vedeta. Care este acela? Ei bine, fondul de ten pudra mineral. 

Daca ar fi sa descriem acest fond de ten in cateva cuvinte, am spune asa: un produs natural, vegan, imbogatit cu pulbere de chihlimbar, o rasina cu efecte vindecatoare si antimicrobiene, rasina ce se gaseste din abundenata in Lituania si Tarile Baltice.

Fardurile de pleoape nu contin conservanti sau uleiuri minerale pentru ca nu au nevoie. Sunt sub forma de pulbere minerala, nu au umiditate, iar pigmentii de culoare sunt obtinuti din mineralele extrase din pamant. 

Asa cum spun si dermatologii, produsele cosmetice minerale sunt blande pentru ten si nu provoaca reactii alergice, mai ales celor cu ten sensibil. Find sub forma de pulbere, nu contin uleiuri, fiind potrivite pentru un ten cu tendinta accneica.

Stiati ca 90% din chihlimbarul de pe Terra se gaseste intr-un depozit urias aflat pe coasta Marii Baltice, facand loc unui fenomen unic in lume: ambra este adusa de valuri in urma furtunilor pe plajele Lituaniei, Kaliningradului si ale Poloniei. Pe langa chihlimbar, fondul de ten mineral contine mica, dioxid de titaniu si oxid de zinc, ingrediente minerale cunoscute pentru filtrul de protectie solara.

Produsele pentru ingrijirea tenului includ 3 game: 
a) o gama pentru ridurile timpurii si semnele imbatranirii tenului;
b) a doua gama este o gama de produse potrivita pentru sezonul rece;
c) cea de-a treia gama este potrivita oricarui tip de ten, fiind, in principiu, orientata spre hidratarea acestuia.

a) Gama pentru ridurile timpurii si semnele imbatranirii tenului este formata din produse cu acid hialuronic, extract de merisor si fitosteroli potrivite pentru nevoile tenului matur. Gama include serum pentru zona ochilor, esenta si elixir concentrate pentru ten, crema de noapte, crema pentru ten gras sau mixt, pentru ten uscat, normal si apa micelara. Toate produsele acestei game sunt certificate organic si sunt vegane.

b) Asa cum spuneam, a doua gama este o gama de produse potrivita pentru sezonul rece. Aici gasiti crème hranitoare pentru ten, cu multe vitamine, ulei de avocado, apa de albastrele, ulei de catina si de lavanda. Experimentarea acestor crème este o sarbatoare a mirosurilor, vazului si atingerii. Sunt atat de colorate, parfumate, texturate incat se aseamana usor cu niste smoothie-uri de fructe. Cele 2 lituanience chiar si-au tinut promisiunea cand au spus ca vor aduce bobite de fructe in borcanase cosmetice. 

c) Cea de-a treia gama este potrivita oricarui tip de ten, fiind, in principiu, orientata spre hidratarea acestuia.Ei bine, aici gasiti creme usoare, apoase, cu uleiuri virgine si fructe, proaspete si revigorante.

Sa nu uitam de gama produselor pentru ingrijirea corpului. In aceasta gama gasiti lotiuni hidratante, creme de corp bio hranitoare si nutritive si scrub-uri de corp. Toate produsele sunt vegane si contin uleiuri virgine de fructe si flori. Sunt ambalate foarte atragator, iar cremele de corp cuceresc din prima prin textura lor luxoasa si mirosul seducator al uleiurilor esentiale.

Produsele Uoga Uoga fac planeta mai curata, mai pura, acesta fiind motto-ul, filosofia lor. Suntem de acord cu ea si dorim sa impartasim aceasta filosofie cu voi toti!

Descoperiti, incercati si folositi sau daruiti Uoga Uoga! Le veti iubi, cu siguranta!





 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!