Produsele Harvest Moon, beneficii si povestea lor

Produsele Harvest Moon, beneficii si povestea lor
Bauturi fermentate pe baza de Kombucha, Bio

Aceste bauturi sunt ecologice, vegane, raw, nepasteurizate si nu in ultimul rand, sunt revigorante. 

Unde le gasiti? Pe site-ul www.cosultaubio.ro. Este vorba de Kombucha cu limete si ghimbir si Kombucha cu zmeura. Ambele, la 250 ml.

   
Aceste bauturi contin cantitati insemnate de enzime si, datorita lor, iaurturile si bauturile fermentate vegetale sunt considerate alimente probiotice. 

Ce sunt alimentele probiotice?
Ele sunt alimente sau suplimente care contin microorganisme vii destinate sa mentina sau sa imbunatateasca bacteriile bune sau microflora normala din organism.

Ca si iaurturi, gasiti pe site-ul nostru preparate bio, fermentate, pe baza de cocos, caju si ovaz. Toate sunt ecologice, vegane, fara lactoza, fara gluten, fara soia, fara conservanti si fara zahar adaugat. 

Care sunt variantele? Cocos cu ciocolata, cocos cu lamaie si bergamota, cocos cu fructe negre, cocos cu capsuni, cocos cu vanilie, cocos natur, cocos cu mango si maracuja, caju cu afine negre, caju cu fructul pasiunii, caju natur, caju cu vanilie, ovaz cu affine negre si vanilie, ovaz natur, ovaz cu piersici si fructul pasiunii. 

Avand in vedere ca sunt produse perisabile, toate produsele de mai sus se aduc pe baza de comanda. 

Toate aceste produse sunt de la Harvest Moon, produse ce folosesc ingrediente convingatoare atat din punct de vedere al gustului cat si al societatii. Cei de acolo, se asigura ca fiecare nuca de cocos si fruct pe care il folosesc sa fie achizitionate la un pret corect si sa creasca in conditii de munca umane. Pentru ca, umanitatea are un gust deosebit de bun pentru ei. 
Cei de la Harvest Moon spun ca, "daca exista un lucru care ne place mai mult decat mancarea naturala si sanatoasa, este umanitatea. Cu bun gust, conditii de munca umane, preturi corecte in achizitii si misiunea noastra sociala, produsele noastre sunt bune atat pentru consumatori cat si pentru societate."

Alege o portie de sanatate, alege o portie de umanitate!

 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!