Ingrediente pentru Risotto cu busuioc si nuca
· 280 g (o punga) de risotto cu busuioc si nuca
· Ulei de masline bio extravirgin;
· Ulei bio de busioc macerat la rece;
· Parmezan (pentru cei care nu tin post);
· Piper;
· 1 L supa de legume si condiment universal Gefro;
· Vin alb.
NOTA:
Punga de risotto cu busuioc si nuca contine:
· Orez;
· 3,5 % Nuci;
· Ceapa;
· Usturoi;
· 1,5% Seminte de pin;
· 1,4% Busuioc;
· Arpagic;
· Piper negru;
· Ulei de floarea soarelui.
Poate contine urme de nuci, alune si coji de fructe.
Mod de pregatire Risotto cu busuioc si nuca
Caliti amestecul de risotto in 2-3 linguri de ulei de masline bio extravirgin, pana cand devine lucios. Adaugati un strop de vin alb dupa gust si lasati sa fiarba.
Apoi, putin cate putin adauga 1 L de supa Gefro (la alegere, in functie de preferinte) amestecand continuu 20-25 de minute. Orezul trebuie sa fie cremos, dar ,,al dente".
La final, adaugati putin ulei bio de busuioc macerat la rece, parmezan (daca nu tineti post) si putin piper.
Pofta buna cu voie buna si cu sanatate in bucate!