Risotto cu busuioc si nuca

Risotto cu busuioc si nuca
Ingrediente pentru Risotto cu busuioc si nuca

· 280 g (o punga) de risotto cu busuioc si nuca
· Ulei de masline bio extravirgin;
· Ulei bio de busioc macerat la rece;
· Parmezan (pentru cei care nu tin post);
· Piper;
· 1 L supa de legume si condiment universal Gefro;
· Vin alb.

NOTA:
Punga de risotto cu busuioc si nuca contine:
· Orez;
· 3,5 % Nuci;
· Ceapa;
· Usturoi;
· 1,5% Seminte de pin;
· 1,4% Busuioc;
· Arpagic;
· Piper negru;
· Ulei de floarea soarelui.
Poate contine urme de nuci, alune si coji de fructe.

Mod de pregatire Risotto cu busuioc si nuca

Caliti amestecul de risotto in 2-3 linguri de ulei de masline bio extravirgin, pana cand devine lucios. Adaugati un strop de vin alb dupa gust si lasati sa fiarba.
Apoi, putin cate putin adauga 1 L de supa Gefro (la alegere, in functie de preferinte) amestecand continuu 20-25 de minute. Orezul trebuie sa fie cremos, dar ,,al dente".
La final, adaugati putin ulei bio de busuioc macerat la rece, parmezan (daca nu tineti post) si putin piper.

Pofta buna cu voie buna si cu sanatate in bucate!

 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!