Este un produs vegan, fata gluten.
Ingrediente pentru risotto cu hribi
• 280 g (o punga) de risotto cu hribi;
• Ulei de masline extravirgin;
• Parmezan (pentru cei care nu tin post);
• Piper;
• 1 L supa de legume si condiment universal Gefro;
• Vin alb.
NOTA:
Punga de risotto cu hribi contine:
• Orez;
• 4,19% hribi;
• Ceapa;
• Morcovi;
• Dovlecel.
Mod de preparare risotto cu hribi
Caliti amestecul de risotto in 2-3 linguri de ulei de masline, pana cand devine lucios.
Adaugati putin vin alb si lasati sa fiarba pana se evapora. Apoi, adaugati putin cate putin 1 L supa Gefro amestecand continuu 20 – 25 minute. Orezul trebuie sa fie cremos, dar “al dente”.
Daca va place, puteti adauga putin ulei de hribi cu Omega 3, parmezan (doar cei care nu tin pot) si putin piper.
Pofta buna cu voie buna si cu sanatate in bucate!