Rutine de dimineata, usor de adoptat

Rutine de dimineata, usor de adoptat
•    Beti un pahar cu apa



Un organism bine hidratat elimina toxinele din organism mult mai usor. Puteti pune putina zeama de lamaie in apa de dimineta . 
Lamaia ajuta la detoxifierea organismului si usureaza digestia. Este bogata in vitamina C si fibre, care ajuta la prevenirea obezitatii. 
Atentie, consumati cu moderatie, pentru a nu sensibiliza smaltul dintilor.

•    Treziti-va mai devreme pentru a lua un mic dejun acasa


Micul dejun este o masa importanta, dar prepararea lui este deseori neglijata, din lipsa de timp. Se prefera cerealele zaharoase, un covrig sau alte prajituri, peteuri. De aceea, este indicat sa va treziti putin mai devreme pentru a prepara un mic dejun de casa: va fi mai sanatos si cu siguranta mult mai gustos decat produsele gata preparate, luate si mancate pe fuga in drum spre birou sau chiar in fata calculatorului.

•    Relaxati-va in fiecare dimineata(maxim 10 minute) pentru a elimina stresul


Stiati ca stresul este una dintre sursele majore de crestere in greutate? Practicarea unei activitati relaxante dimineata, cum ar fi yoga sau meditatia, poate calma corpul si mintea si apoi puteti avea o zi mai senina. 

•    Optati pentru un mic dejun „sanatos”


Pentru a evita gustarea de la 10 dimineata, care inseamna produse de patiserie sau alte produse dulci, este mai bine sa manancati un mic dejun satios si sanatos. Evitati painea alba si produsele dulci, si alegeti proteinele (cum ar fi ouale sau sunca) si cerealele integrale, chiar si fulgii de ovaz sau, de ce nu, un delicios terci?

•    Prindeti o “baie” de soare


Un studiu canadian arata ca lumina albastra, prezenta in razele UV, reduce celulele adipoase prezente sub piele. Putina plaja de dimineata va ofera un moral foarte ridicat si o stare de bine si buna dispozitie,  suficient pentru a incepe ziua cu dreptul!

•    Schimbati-va obiceiul de a a junge la birou


Daca folosirea masinii este foarte comuna, trebuie sa va ganditi la alternative precum mersul cu bicicleta sau mersul pe jos. Daca drumul pana la birou este destul de lung, acestea sunt doua modalitati excelente de a pierde din greutate si de a face miscare care inseamna o portie de sanatate.

•    Pastrati un jurnal cu masuratorile Dvs


O cantarire regulata dimineata, pe stomacul gol, si efectuarea  masuratorilor fac posibila observarea evolutiei eforturilor depuse. Trebuie totusi retinut ca greutatea poate varia de la o zi la alta si ca nu trebuie sa va descurajati. Cu timpul veti vedea progresul, dar, trebuie sa aveti multa rabdare!

•    Trebuie sa va odihniti suficient


Lipsa somnului este daunatoare scaderii in greutate. Lipsa somnului  joaca un rol essential in senzatia de foame: persoanele lipsite de somn sunt mai putin satule. Ele consuma mult mai usor produse zaharoase sau grase.

•    Practicati un sport pe stomacul gol (o data pe saptamana)


Facand exercitii inainte de micul dejun, organismul va obtine energia de care are nevoie direct din grasimi. Cu toate acestea, aceasta practica trebuie efectuata cu prudența: si aici ne referim la sporturi de anduranta (cum ar fi mersul rapid sau mersul cu bicicleta). Sesiunea trebuie sa fie scurta si nu este destinata persoanelor care nu sunt obisnuite sa se antreneze in mod regulat. In plus, riscul de a fi in hipoglicemie este accentuat: atunci este indicat sa avetii mereu cu voi o gustare, precum batoane de cereale si apa.

www.cosultaubio.ro va ureaza sanatate, ca-i mai buna decat toate!

 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!