Salata Caesar vegana

Salata Caesar vegana
Madalina de la www.bevegan.ro este sursa noastra de inspiratie si de ce nu, sursa voastra pentru retetele vegane. 

Pe langa dulce, merge si o salata vegana, delicioasa. Ingredientele vedeta ale acestei salate sunt caperele de la noi de pe site, care au dat dressing-ului gustul perfect, cum spune Madalina!

Pe langa capere, mai avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

•    O salata iceberg;
•    250g ciuperci;
•    doua felii de paine cu seminte;
•    un pumn de nuci caju;
•    150ml apa fierbinte;
•    2 catei de usturoi;
•    1 lingurita mustar;
•    sucul de la o jumatate de lamaie;
•    2 linguri capere;
•    Sare;
•    Piper;
•    O lingurita ulei de samburi de struguri;
•    2 linguri drojdie nutritionala.

Mod de pregatire salata Caesar vegana
Puneti apa fierbinte peste nucile caju si lasati-le deoparte.
Taiati ciupercile fasii si gatiti-le in tigaie cu o lingurita de ulei, sare si piper. Daca vreti sa imite cat mai mult textura de pui, Madalina, recomanda sa folositi ciuperci pleurotus, dar merg ciupercile care va plac si pe care le aveti la indemana. Aditional, puteti sa le inlocuiti cu naut crocant la cuptor.
Pentru crutoane, taiati painea preferata in cubulete, o puneti in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt, o stropiti cu putin ulei de masline sau samburi de struguri, o asezonati cu putina sare, ierburi si o bagati la cuptor timp de 10-15 minute sau pana se rumenesc toate crutoanele.
 Pentru dressing puneti  intr-un blender caju impreuna cu apa in care s-au inmuiat. Tot in blender puneti si restul de ingrediente: usturoi, mustar, capere, zeama de la lamaie si drojdia nutritionala. Amestecati bine cu blenderul pana cand obtineti o pasta fina. Asezonati cu sare si piper dupa gust.
Ultimul pas este sa combinati salata taiata cuburi cu ciupercile, crutoanele si sosul pregatit. 
Deasupra puneti diferite toppinguri, cum ar fi: drojdie nutritionala, parmezan vegan sau chiar semințe de canepa decorticate sau, consumati  ca atare pentru ca este absolut delicioasa.

Sursa reteta si poza: www.bevegan.ro

Multumim frunmos
Madalina de la www.bevegan.ro este sursa noastra de inspiratie si de ce nu, sursa voastra pentru retetele vegane. 

Pe langa dulce, merge si o salata vegana, delicioasa. Ingredientele vedeta ale acestei salate sunt caperele de la noi de pe site, care au dat dressing-ului gustul perfect, cum spune Madalina!

Pe langa capere, mai avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

•    O salata iceberg;
•    250g ciuperci;
•    doua felii de paine cu seminte;
•    un pumn de nuci caju;
•    150ml apa fierbinte;
•    2 catei de usturoi;
•    1 lingurita mustar;
•    sucul de la o jumatate de lamaie;
•    2 linguri capere;
•    Sare;
•    Piper;
•    O lingurita ulei de samburi de struguri;
•    2 linguri drojdie nutritionala.

Mod de pregatire salata Caesar vegana
Puneti apa fierbinte peste nucile caju si lasati-le deoparte.
Taiati ciupercile fasii si gatiti-le in tigaie cu o lingurita de ulei, sare si piper. Daca vreti sa imite cat mai mult textura de pui, Madalina, recomanda sa folositi ciuperci pleurotus, dar merg ciupercile care va plac si pe care le aveti la indemana. Aditional, puteti sa le inlocuiti cu naut crocant la cuptor.
Pentru crutoane, taiati painea preferata in cubulete, o puneti in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt, o stropiti cu putin ulei de masline sau samburi de struguri, o asezonati cu putina sare, ierburi si o bagati la cuptor timp de 10-15 minute sau pana se rumenesc toate crutoanele.
 Pentru dressing puneti  intr-un blender caju impreuna cu apa in care s-au inmuiat. Tot in blender puneti si restul de ingrediente: usturoi, mustar, capere, zeama de la lamaie si drojdia nutritionala. Amestecati bine cu blenderul pana cand obtineti o pasta fina. Asezonati cu sare si piper dupa gust.
Ultimul pas este sa combinati salata taiata cuburi cu ciupercile, crutoanele si sosul pregatit. 
Deasupra puneti diferite toppinguri, cum ar fi: drojdie nutritionala, parmezan vegan sau chiar semințe de canepa decorticate sau, consumati  ca atare pentru ca este absolut delicioasa.

Sursa reteta si poza: www.bevegan.ro

Pofta buna cu voie buna!
 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!