Salata cu ciuperci galbiori deshidratate

Salata cu ciuperci galbiori deshidratate
Salata cu ciuperci galbiori deshidratate este o salata delicioasa si usor de preparat. Este o reteta care poate fi servita ca fel principal sau aperitiv.

Se pot face mai multe combinatii ale acestei salate. 
Va prezentam doua dintre ele.


Varianata cu spanac

Ingrediente pentru salata cu ciuperci galbiori deshidratate:
  • 2 cani de ciuperci galbiori deshidratate;
  • 2 cani de spanac proaspat;
  • 1 ceapa, tocata;
  • 1 ardei gras, tocat;
  • 2 linguri de ulei de masline;
  • 1 lingura de otet balsamic;
  • 2 linguri de parmezan ras;
  • sare;
  • piper.

Mod de pregatiere salata cu ciuperci galbiori deshidratate:

Puneti ulei intr-o tigaie, adaugati ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat fasii si caliti pana se inmoaie ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati ciupercile galbiori deshidratate si amestecati bine. Mai lasati 1, 2 minute pe foc si apoi dati tigaia deoparte. 
Spalati si uscati spanacul. Puneti-l intr-un bol mare si peste el adaugati ciupercile sotete impreuna cu ceapa si cu ardeiul gras. Asezonati cu ulei de masline, otet balsamic, sare si piper si la urma, adaugati parmezanul fasii sau ras. Puteti decora cu seminte de rodise sau nuci. Serviti imediat. 


O alta varianta a acestei retete este cu mazare si cu ceapa verde. Descoperiti savoarea acestei retete, mai jos: 

Ingrediente pentru salata cu ciuperci galbiori deshidratate:
  • 2 cani de ciuperci galbiori deshidratate;
  • 2- 3 linguri ulei de masline;
  • 1 lingura otet balsamic;
  • 2 cani de mazare congelata;
  • 2 - 3 fire de ceapa verde;
  • 30 g masline negre; 
  • 1/2 legatura de patrunjel;
  • sare;
  • piper.
Mod de pregatiere salata cu ciuperci galbiori deshidratate:

Puneti mazarea congelata intr-un bol cu apa calda si lasati-o sa se decongeleze. 
Puneti ulei intr-o tigaie, adaugati ceapa tocata marunt si caliti-o pana se inmoaie. Adaugati mazarea si putina apa si mai lasati pe foc 3, 4 minute. Adaugati apoi si ciupercile si mai lasati inca 2-3 minute si luati de pe foc. 
Amestecul de ceapa, mazare si ciuperci puneti-le intr-un bol, adaugati maslinele taiate in fasii, patrunjelul tocat marunt si stropiti cu putin otet balsamic.Asezonati cu sare si piper. Amestecati si serviti. 

Daca nu va place otetul, il puteti inlocui cu zeama de lamaie.   

Sa fie cu pofta buna!

Mai mult decat sanatate, un stil de viata!

Cu drag si cu ganduri bune, 

www.cosultaubio.ro

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!