Sarbatoriti Valentine’s Day? Descoperiti idei de cadouri pentru persoana iubita!

Sarbatoriti Valentine’s Day? Descoperiti idei de cadouri pentru persoana iubita!
Valentine’s Day, Ziua Indragostitilor ... Indiferent daca este apreciata sau nu, aceasta sarbatoare declarata ca fiind cea a indragostitilor este sarbatorita in intreaga lumea.

Ne-am gandit sa va oferim o serie de idei cadouri de pentru a face din aceasta zi, o zi a iubirii reusita!

Chiar daca este diferita fata de anii trecuti, este cu atat mai mult un motiv pentru va surpinde partenera / partenerul cu ceva special.

Fie ca sunteti in cautarea a ceva romantic, distractiv sau pur si simplu practic, avem cateva idei bune de cadouri de Valentine’s Day.

Pentru a va ajuta, am selectat cateva propuneri pentru a va face aceasta misiune mai putin dificila. Toate produsele sunt cu parfum de iubire si cu iz de sarbatoare.

Pentru inceput, am facut o selectie de vinuri

Daca iubiti vinul rosu si bucataria mediteraneeana, rasfatati-va impreuna cu iubitul sau iubita la un pahar de vin rosu bio Merlot de pe taramuri siciliene, vin cu o aroma fructata, neteda si usoara, cu o structura de corp plin si taninuri fine. Buchetul sau se desfasoara pe deplin daca se serveste la temperatura camerei.
    
Daca va place bucataria italiana, puteti opta pentru un vin alb bio Chardonnay, tot de pe taramuri siciliene pe care il puteti servi cu succes la preparate precum: paste, risotto, fructe de mare sau orice alte specialitati italiene. Si acest vin are o aroma fructata intensa, neteda si usoara, complimentat de un gust placut crocant. 



Pentru iubitorii de vin rose, avem vin bio Sangiovese rose, produs in Puglia, Italia, ideal pentru deserturi, salate, peste si carne de pasare la gratar. Este un vin cu indicatie geografica protejata. 
Sangiovese este un vin jucaus, cu arome bogate de fructe rosii care tachineaza nasul si papilele gustative cu indicii de fructe rosii si flori albe. Acest Rose fructat este o alegere savuroasa pentru orice ocazie. 



Daca nu v-am convins cu aceste vinuri, atunci aruncati o privire si pe vinurile delicioase din fructe cu diverse mirodenii:  vin rose de fructe cu mirodenii, cu aroma naturala de vanilie si extracte naturale din citrice; vin rosu de fructe cu mirodenii cu aroma naturala de glogg, cirese si citrice; vin de mere cu mirodenii  cu aroma naturala de vanilie si aroma de caramel.



Nu i-am uitat pe iubitorii de cafea

Pentru ei am ales marca Juan Valdez® Café, marca ce reprezinta calitatea,valorile si traditiile cafelei columbiene. Fiecare ceasca vanduta ajuta la sprijinirea cultivatorilor de cafea columbieni dedicați, care isi desfasoara activitatea cu profesionalism, precizie si expertiza.
Juan Valdez este folosit ca marca de ingrediente, pentru a indica in mod specific ca boabele de cafea sunt cultivate si recoltate doar in Columbia; acest lucru include in convingerea consumatorilor beneficiile specifice boabelor de cafea cultivate si recoltate in Columbia inclusiv modul in care componentele solului, altitudinea, soiurile si metodele de recoltare creeaza o aroma buna. 

Puteti alege dintre: 

-    Cafea boabe Sierra Nevada, Gourmet Selection, spalata si uscata manual, cu o aroma intensa, aciditate scazuta, o cafea unica din renumita regiune cu cel mai inalt munte de coasta din lume, un loc unic care integreaza munti, jungla si padure tropicala, in acelasi timp, unde cafeaua este cultivata sub umbra copacilor autohtoni, cu o nota fina de alun si esente de ciocolata. 

-    Cafea boabe Cumbre Premium Selection, spalata si uscata manual, cu o aroma puternica, aciditate medie - scazuta, 100% cafea din Columbia, de calitate excelsio, cafea Arabica, prajita natural.


-    Cafea boabe bio, Gourmet Selection, cafea ce a fost cultivata si recoltata de familiile cultivatoare care inca practica agricultura ecologica timpurie. Are o aroma echilibrata cu note salbatice si este recomandat sa fie consumata in 8 zile de la deschiderea ambalajului.


-    Cafea Volcan boabe, Premium Selection este o cafea cu o aroma foarte intensa, aciditate scazuta, 100% cafea din Columbia, de calitate excelsio, cafea Arabica, prajita natural.

-    Cafeaua boabe Narino, Gourmet Selection are o aroma delicata si dulce, o aciditate scazuta si datorita procesului de maturare indelungat, dezvolta un caracter deosebit de fin si dulce.


-    Sau Boxul Cadou ce contine cafea cu scortisoara si 2 pahare de colectie: Cafeaua este cremoasa, intensa si invaluitoare.


Evident, ciocolata nu trebuie sa lipseasca din aceasta dulce zi de sarbatoare

In ton cu ziua iubirii, am ales Ciocolata Amore Bio de la producatorul Liebhart's Gesundkost care produce ciocolata, dulciuri si produse de patiserie ecologice inca din anul 1995. Aceasta ciocolata se bucura de o reputatie excelenta, chiar si dincolo de granitele Germaniei.
Ciocolata Amore Bio vine cu o gama larga de arome pentru toate gusturile si poftele: Ciocolata amaruie cu zmeura si rodie, 55% cacao, Ciocolata amaruie Espresso, 55% cacao, Ciocolata amaruie, 55% cacao, Ciocolata neagra, 85% cacao, Ciocolata cu lapte, Ciocolata amaruie cu ghimbir, 55% cacao, Ciocolata neagra, 72% cacao, Ciocolata neagra, 99% cacao sau Ciocolata amaruie cu portocale, 55% cacao. Nu-i asa ca aveti de unde alege?


Daca vi se pare prea putin sa daruiti o ciocolata, ne-am gandit si la asta. 

Am creat special pentru voi Pachete pe care le puteti darui cu dragoste, incredere si bucurie: astfel, avem Pachetul femeilor Energice, Pachetul Bucuriei, Pachet cu ceai negru si ciocolata neagra, Pachetul Salutul Soarelui, Pachet calmant, Pachetul Aronia Original, Pachet cu Aroma de lamaie, ghimbir si papadie, Pachetul Femeilor Echilibrate, Pachetul Femeilor Puternice si Pachetul Barbatilor Puternici, Pachetul cu aroma de ghimbir, portocale, curcuma si ciocolata amaruie, etc. 

Descopriti si daruiti pachetele pe site-ul nostru www.cosultaubio.ro!





Completati cadoul pentru Sfantul Valenin cu o licoare de rasfat  si anume, ceaiul!

Ceaiurile selectate de noi pentru a fi daruite sunt ceaiurile Yogi Tea®, ceaiuri cu o traditie a brandului ce provine din invataturile ayurvedice, vechi de peste 3000 de ani, invataturi ce fac referire la echilibrul dintre corp, minte si suflet.
Gama Yogi Tea este si ea numeroasa, dar, cu siguranta cel sau cea care primeste un astfel de cadou apreciaza si savureaza cu placere. Avem: Ceai Bio Choco, Ceai Bio ghimbir cu portocale si vanilie, Ceai Bio dulce, Ceai bio aronia, hibiscus si mar, ceai bio buna dispozitie, ceai cu ulei esential, prospetime pura, ceai bio verde, ceai bio verde cu iasomie, ceai bio echinaceea, ceai cu ulei esential, noapte buna, ceai Bio Rooibos sunt doar cateva din gama mare si variata a ceaiurilor Yogi Tea. 

Le puteti vedea, studia si comanda aici 




Produsele cosmentice ocupa si ele un loc special in lista cadourilor de Valentine’s Day si daca sunt si naturale, nu puteti da gres pentru ca sunt foarte importante si utile in viata de zi cu zi.

-    Pachetul format din crema de trandafiri pentru fata si Apa de trandafiri de la Argital contine ulei esential pur de trandafiri. Daca ochiul ar putea vedea, am descoperi in armonia subtila si delicata a petalelor de trandafiri un univers de stele, luni si planete. Culoarea rosie a petalelor concentreaza fortele planetei Marte in timp ce fascinatia si seductia lui Venus se ascunde in spatele unui parfum dulce si inconfundabil. Cuceriti-o oferindu-i acest pachet! 
Pont: Ii puteti scrie aceasta scurta poveste si o puteti pune intr-un plic!

-    Pachetul cadou de la Argital, frumos ambalat, pachet ce contine o masca pentru fata si corp cu argila verde, un sapun cu argila verde, un gel de dus bio cu flori de tei si o crema de maini. 
Daca alegeti sa daruiti acest pachet, trebuie sa stiti ca produsele cosmetice naturale de la Argital sunt bazate in principal pe argila verde, in combinatie cu ierburile certificate Demeter sau certificate ecologic ori in unele cazuri, recoltate direct din natura. Materiile prime si produsele Argital nu sunt testate pe animale. Societatea sprijina intotdeauna asociatiile care apara viata si demnitatea animalelor.

-    Caseta Cadou Manuka Bio contine o crema intens hidratanta 25+ si o apa micelara. Gama Manuka Bio ofera pielii hidratare si revitalizare!  

-    Caseta Cadou Manuka Bio - Crema antirid primele riduri 35+ si Apa micelara.

-    Caseta Cadou Manuka Bio - Crema antirid riduri formate 45+ si Lapte demachiant micelar.

-    Caseta Duo Care - tratament lifting intensiv cu cobiolift: Duo Care - Cobiolift este un sistem avansat de ingrijire a pielii format din Crema Lifting Intensiv si Serul Lift Instant,  pe baza de Cobiolift cu efect de lifting rapid si durabil, pentru o piele neteda si tonica.

-    Set creme antirid Hyaluron Anti-Age - de zi si de noapte.

-    Caseta Cadou 55+: Crema antirid intensiv 55+ si Crema ochi Algaderm (iubirea nu are varsta).

-    Caseta Cadou Hyaluron Anti Age - Crema antirid de zi + Apa micelara.



Sunt doar cateva din propunerile noastre pentru produsele cosmetice si nu doar.

Daca nu aveti timp sa cumparati un cadou de Valentine’s Day, nu va faceti griji, nu va necajiti. Important este sa fiti impreuna, sa va iubiti, sa fiti sanatosi. 

Oricum, mai aveti timp, este luna februarie, luna iubirii si acus, acus vine si Dragobetele! 

Pregatiti-va sau fiti spontani! Alegerea va apartine!

Sa fie cu iubire, sanatate si bucurie!



Echipa www.cosultaubio.ro va ureaza Happy Valentine's Day!






 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!