O combinatie savuroasa de taitei, legume si sos de soia, perfecta pentru un pranz plin de energie.
Ingrediente pentru taitei cu legume si sos de soia:
- 2 cani de taitei chinezesti;
- 2 cepe verzi, tocate;
- 2 morcovi, taiati cubulete;
- 2 ciuperci taiete fasii;
- 2 linguri de ulei de masline;
- 2 linguri de sos de soia;
- 1 lingurita de zahar;
- piper.
Fierbeti taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie, incingeti uleiul la foc mediu. Adaugati ceapa si ciupercile. Cand se inmoaie, adaugati si morcovii. Fierbeti timp de 5 minute, amestecand continuu.Apoi puneti sosul de soia si zaharul si amestecati din nou.La urma, adaugati taiteii si amestecati bine pentru a se combina toate aromele. Serviti cald.
Sa fie cu pofta buna!
Mai mult decat sanatate, un stil de viata!
Cu drag si cu ganduri bune,