Yamiii! Delicioase! O reteta dulce si usor de preparat!
Ingrediente pentru trufe din biscuiti si nuca de cocos:
- 25 g biscuiti, tocati marunt;
- 30 g nuca de cocos rasa;
- 70 g crema de ciocolata neagra (sau Nutella);
- 140 g mascarpone;
- 10 g pudra de cacao neindulcita;
- vanilie (poate fi vanilie macinata sau esenta de vanilie) (puneti in functie de cat de aromate doriti sa fie).
- 50 g nuca de cocos rasa;
- 130 g crema de ciocolata neagra.
Mod de pregatire trufe din biscuiti si nuca de cocos:
Maruntiti biscuitii intr-un chopper si puneti-i intr-un bol. Adaugati nuca de cocos, pudra de cacao si amestecati. Apoi adaugati vanilia, crema de ciocolata neagra si mascarponele. Omogenizati bine totul pana obtineti o consistenta cremoasa. Formati trufele sub forma de bilute, le tavaliti prin nuca de cocos si le asezati pe un platou. Aplatizati usor pe mijloc fiecare trufa si cu ajutorul unui posh, ornati cu crema de ciocolata neagra (optional). Dupa ce ati terminat de pregatit si ornat toate trufele, le puneti la frigider pentru 30 de mnute si apoi serviti.
Cei mici vor fi cu siguranta foarte incantati si vor dori sa participe la pregatirea lor!
Sa fie cu pofta buna!
Mai mult decat sanatate, un stil de viata!
Cu drag si cu ganduri bune,