Ziua Internationala a Pizzei

Ziua Internationala a Pizzei
Pizza Day, da, ati auzit corect! O zi intreaga - 24 de ore fericite - pentru iubitorii de pizza, pentru a  sarbatorii acest carbohidrat delicios de la care aproape nimeni nu se poate abtine cand prietenul sau prietena cel mai bun / cea mai buna spune “Hai la o pizza”! 

De la inceputul umil pana la ofertele gourmet de astazi, pizza a capturat inima si stomacul oamenilor din intreaga lume. 

Ce este mai bun decat o felie de pizza? Acest preparat a devenit o masa adorata in intreaga lume. Singura dificultate este de a decide ce fel de toppinguri puneti deasupra sau ce fel de crusta alegeti. Puteti merge pe cruste groase si subtiri sau puteti alege pizza cu cruste umplute. Optiunile sunt nelimitate! 

Va place pepperoni? Sau, preferati pizza obisnuita - doar cu branza si rosii? Sau poate va place sa experimentati diferite toppinguri! Exista multe dispute cu privire la cea mai buna pizza, argumentul principal fiind, daca ananasul apartine sau nu unei pizze! Cu toate acestea, indiferent de preferinta, exista un lucru pe care toti il putem conveni; pizza este una dintre cele mai bune inventii culinare!

Nu se poate nega ca “dragostea” pentru pizza este foarte reala. De fapt, este al doilea cel mai popular preparat din Statele Unite. Singurul preparat pe care oamenii il iubesc mai mult decat pizza este hamburgerul! 

Istoria zilei Internationale a Pizzei

Istoria zilei Internationale a Pizzei (Pizza Day) a inceput in secolul al X-lea in Napoli, Italia. A inceput ca o simpla turta intinsa cu sos de rosii si presarata cu branza. Femeile care au facut acest lucru ca o gustare creativa pentru familiile lor habar n-aveau ca ceea ce au creat va deveni un preparat foarte popular si iubit in intreaga lume.

Pizza si-a pus amprenta asupra Americii in anul 1905. In New York, o pizzerie numită Lombardi’s a creat "scanteia". Aceasta exista si acum. Daca doriti sa gustati reteta primei pizza  si ajungeti pe tarmuri americane, mergeti la Little Italy din Manhattan si gustati-o, savurati-o!

Cum va ganditi sa sarbatoriti aceasta zi? 

Va ofer cateva sugestii. Sunteti pregatiti sa va creati propria pizza de la zero?

Acum aveti la dispozitie sosurile noastre bio. Daca cei mici au alte preferinte, atunci ii puteti tenta si cu sosurile bio pentru copii.


Pun pariu ca este mai usor decat credeti!

Haideti, sa mergem in bucatarie si sa aruncam o privire in jur.

Scoateti cartea de bucate preferata sau accesati un motor de cautare si cautati retete de pizza. Wow! Sunt multe optiuni, nu-I asa?

Am facut noi o selectie pentru tine impreuna cu prietenii nostri de la www.labucatarie.ro

Pizza calzone de pui

Pizza vegetariana cu pesto  

Pizza cu scoici

Pizza Margherita

Pizza pentru vegetarieni

Calzone cu ceapa verde si loboda



Sunt doar cateva idei. Daca nu v-am convins, faceti din incercarea unei noi pizza de la zero o traditie pentru Pizza Day!  Daca nu suneti fan al bucatariei, nicio problema! In fiecare oras exista o pizzerie favorita! Mergeti si luati de acolo o pizza si sarbatoriti alaturi de cei dragi sau de ce nu, incercati o pizzerie noua! Ganditi-va ca la o aventura extraordinara in familie! Lasati copiii sa va ajute cu alegerea pizzeriei sau lasati-i sa aleaga topping-ul sau blatul. Nu stiti niciodata, poate devine locatia preferata sau preparatul favorit. 

O alta modalitate distractiva de a sarbatori Pizza Day este sa organizati o petrecere cu pizza. De ce sa nu invitati cativa prieteni dintre cei mai dragi si sa comandati unele dintre pizzele voatre preferate? La urma urmei, ce ar putea fi mai bun decat o mancare buna si o companie buna? Puteti urmari cateva filme impreuna sau puteti asculta melodiile favorite si dansa toata seara! Depinde de voi! Asigurati-va ca exista o multime de variante de pizza la indemana pentru ca invitatii sa o savureze.

Ati putea incerca, de asemenea, sa veniti cu propria inventie pentru pizza. Exista multe toppinguri ciudate si minunate in acelasi timp pe care oamenii le-au pus pe pizza de-a lungul anilor.

S-au creat, de asemenea, pizze ca si deserturi, adica pizze acoperita cu creme de ciocolata si alte delicii de ciocolata.

Asigurati-va ca impartasiti creatia voastra pe retelele de socializare si faceti pe toata lumea partasa la ideile voatre!
Familia ia deja parte la aceasta sarbatoare? Daca nu, asigurati-va ca incepeti acum. 

Impartasiti-ne ideile si retetele preferate!

Stiati ca…..despre pizza

-    In Statele Unite se mananca 350 de felii de pizza in fiecare secunda? 
-    Cea mai scumpa pizza din lume este 12.000 dolari si se vinde in Italia. Aceasta contine unele dintre cele mai fastuoase ingrediente: boabe de sare de mare australiana roz din raul Murray, homar din Norvegia si trei tipuri diferite de caviar!

www.cosultaubio.ro iti ureaza Happy Pizza Day!



 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!