Maistic

Maistic

In 2016, cei de la Maistic au reusit sa introduca conceptul 'Plastic Free' in supermarketuri.

Pana astazi, au reusit sa distribuie produse 'Plastic Free' in mai mult de 30 de tari.

Scopul celor de la Maistic este acela de a face posibil consumatorilor sa aleaga, pentru viata lor de zi cu zi, produse sustenabile, compostabile si fara plastic.

Ce inseamna asta, mai exact?

*  ambalajele nu contin plastic;

*  plasticul se regaseste numai sub forma de liant/ adeziv - care se foloseste de ex. la asamblarea unei perii de lemn, acolo unde alte optiuni nu exista. Acolo unde este posibil, liantii/ adezivii folositi sunt biodegradabili si vegan friendly;

*  toate ambalajele sunt obtinute din hartie reciclata. Mai mult, amabalajele, dar si alte materii prime (vascoza, bambusul, lemnul etc.) detin certificare FSC (Forest Stewardship Council);

*  productia se face numai in fabrici care detin certificare pentru respectarea drepturilor omului;

*  toate produsele sunt la preturi accesibile (la nivel de supermarket) - doar asa consumatorii ar putea renunta, in numar considerabil mai mare, la utilizarea materialelor plastice.

Alegi Maistic, alegi responsabil!

Vezi mai multe produse
Manuka Health

Manuka Health

Manuka Health este o companie neobisnuit de specializata care se concentreaza pe valorificarea proprietatilor de vindecare a Mierii de Manuka din Noua Zeelanda. Povestea lor incepe cu un respect profund pentru traditia maora si pentru resursele naturale ale tarii. Fondatorii sai au fost inspirati de această mostenire bogata si de beneficiile uimitoare ale Mierii de Manuka, si si-au dedicat timpul si resursele pentru a impartasi aceste daruri cu restul lumii.
Mierea de Manuka este produsa de albine care polenizeaza arbustii de manuka, nativi din Noua Zeelanda. Ea se remarca prin continutul sau ridicat de substante active, cum ar fi Methylglyoxal (MGO), care confera mierei proprietati antibacteriene si antiinflamatorii deosebite. Manuka Health a fost una dintre primele companii care a recunoscut potentialul acestei mieri deosebite si a dezvoltat metode inovatoare pentru a-i conserva beneficiile.
Mierea de Manuka este o miere monoflorala din nectar de floare de Manuka, un arbore care creste in zone perfect ecologice si nelocuite din Noua Zeelanda. 
Aceasta este o miere raw (raw honey), adica o miere cruda care contine antibiotic natural activ respectiv methylglyoxal si este produsa numai in Noua Zeelanda din arborele de Manuka. 
Cu cat gradul MGO sau UMF este mai mare, cu atat concentratia naturala antibacteriana este mai puternica.  Fiecare borcan este testat pentru concentratie MGO inainte de comercializare si se gaseste in magazine online cu produse bio si naturiste.
Toate produsele din Miere de Manuka de la Manuka Health au certificare dubla MGO si UMF. 
Cu ani de cercetare si dezvoltare, Manuka Health a devenit un lider global in productia si distributia de produse din Miere de Manuka, inclusiv suplimente alimentare, lotiuni si unguente, produse de ingrijire orala si multe altele. Compania pune un accent deosebit pe calitate si autenticitate, asigurandu-se ca toate produsele lor sunt testate riguros si certificate pentru a garanta eficacitatea si puritatea lor.
Povestea Manuka Health nu este doar despre dezvoltarea de produse de inalta calitate, ci si despre angajamentul lor fata de protejarea mediului inconjurator si fata de comunitatile locale din Noua Zeelanda. Ei colaboreaza cu apicultorii locali si sustin programe de conservare a habitatului albinelor pentru a se asigura ca sursele naturale de Miere de Manuka raman durabile pe termen lung.
In concluzie, Manuka Health este mai mult decat o simpla companie de produse apicole; este o poveste despre pasiunea pentru sanatate, natura si comunitate, impachetata in fiecare borcan de Miere de Manuka si in fiecare produs pe care il ofera.

Alege sa iti imbunatatesti sanatatea si bunastarea cu produsele premium Manuka Health, certificate si testate riguros pentru calitate si eficacitate. Indiferent daca iti doresti sa sprijini sistemul imunitar, sa ingrijesti pielea sau sa-ti imbunatatesti igiena orala, Manuka Health are solutii naturale si eficiente pentru toate nevoile.
Fii parte din povestea noastra de pasiune pentru sanatate si natura si incepe o calatorie catre o viata mai sanatoasa si mai plina de vitalitate cu Manuka Health! Alege calitatea, alege autenticul, alege Manuka Health astazi!
Vezi mai multe produse
Mateo Caballo Design

Mateo Caballo Design

Intr-un mic atelier, intr-o zi insorita de vara, s-a nascut pasiunea pentru frumos si maiestrie. Mateo Caballo, un tanar bijutier cu o viziune unica, a pus bazele Mateo Caballo Design  cu o singura aspiratie: sa creeze bijuterii care sa imbrace fiecare femeie cu eleganta si gratie.

Inca de la inceput, Mateo Caballo a ales sa urmeze o cale mai putin batatorita. Intr-o lume in care productia in masa domina, a ales maiestria artizanala si atentia la detalii. Fiecare bijuterie a fost creata cu migala, cu mult suflet, cu multa daruire, folosind cele mai fine materiale si tehnici traditionale de prelucrare.

Fiecare piesa este mai mult decat un simplu accesoriu, decat o simpla bijuterie; este o opera de arta, cu o poveste de spus. Tanarul Mateo Caballo a adus in Mateo Caballo Design nu doar bijuterii, ci si o filozofie -  si anume, aceea, ca fiecare femeie merita sa straluceasca in mod unic.

Mateo Caballo Design nu este doar despre estetica, ci si despre etica. Intr-o lume in care resursele naturale sunt adesea uitate, brandul nostru de bijuterii a ales sa fie responsabil din punct de vedere social si ecologic.Materialele provin din surse sustenabile, iar procesul de creatie si realizare respecta standardele ridicate de etica.

Brandul Mateo Caballo Design isi propune sa devina nu doar un nume in lumea bijuteriilor, ci si o comunitate care imbratiseaza frumosul si autenticul.

Vrem sa inspiram femeile sa-si exprime stilul propriu, cu incredere si curaj si sa imbratiseze propria lor frumusete.

Pentru noi, bijuteriile nu sunt doar accesorii, ci expresii ale personalitatii si amintiri care traiesc o viata intreaga. Alatura-te noua in calatoria noastra de eleganta eterna si descopera Mateo Caballo Design- unde fiecare bijuterie spune o poveste unica.

Viziunea Mateo Caballo Desgin

Intr-o lume in care frumusetea transcende timpul si moda devine o expresie a identitatii, Mateo Caballo Design isi propune sa redefineasca conceptul de eleganta. Cu pasiune pentru maiestrie si unicitate, aspiram sa creem bijuterii care nu doar impodobesc, ci si spun si pastreaza povestea fiecarei femei.

Contributia noastra in aceasta lume a frumosului, stilului si elegantei

1. Eleganta eterna
Ne dorim sa creem bijuterii care rezista testului timpului. Inspirandu-ne din estetica atemporala, aspiram sa oferim piese de o eleganta eterna, care devin mosteniri transmise din generatie in generatie.

2. Individualitate si Autenticitate
Tindem  spre o lume in care fiecare femeie isi descopera propria frumusete si isi exprima individualitatea printr-un stil autentic. Mateo Caballo Design isi propune sa creeze bijuterii care nu doar completeaza personalitatea, ci o celebreaza.

3. Sustenabilitate si Responsabilitate Sociala
Materialele folosite sunt selectate cu atentie, iar procesul de creatie respecta cele mai inalte standarde de etica si responsabilitate sociala.

4. Inovatie si Design exceptional
In cautarea frumusetii inovatoare, Mateo Caballo Design exploreaza limitele designului. Tanarul creator incearca sa imbine traditia cu modernul intr-un mod unic.

5. O experienta memorabila pentru fiecare client
Mateo Caballo Design se straduieste sa ofere mai mult decat simple bijuterii. Impartasim bucuria fiecarui client in momentele speciale ale vietii, transformand achizitia unei bijuterii intr-o experienta memorabila si personala.

Alatura-te noua in calatoria catre frumusete autentica si eleganta eterna!
Descopera Mateo Caballo Design - unde fiecare bijuterie spune povestea sa! Unde? In magazinul online cu produse bio si naturiste!

Misiunea Mateo Caballo Desgin
Ne-am asumat misiunea de a transcende simplul act de a crea bijuterii, transformandu-le in povesti palpabile, in expresii ale frumusetii autentice si ale valorilor profunde. Ne ghidam dupa principiile noastre fundamentale pentru a oferi o experienta aparte fiecarui client.

1. Frumusetea cu o cauza
Ne angajam sa aducem frumusete in viata fiecarei femei, insa facem asta intr-un mod constient. Misiunea noastra include promovarea sustenabilitatii si a responsabilitatii sociale in industria bijuteriilor, contribuind astfel la un impact pozitiv asupra mediului si comunitatilor.

2. Maiestrie si calitate inegalabile
Ne dedicam sa oferim bijuterii de cea mai inalta calitate, create cu maiestrie si atentie la detalii. Fiecare piesa reprezinta o combinatie perfecta de creativitate si traditie artizanala, rezultand piese care pot trece din generatie in generatie.

3. Inspiratie si individualitate
Dorim sa inspiram femeile sa se descopere si sa isi descopere, sa-si exprime propria feminitate, frumusete si individualitate prin bijuteriile noastre. Fiecare design reflecta diversitatea, unicitatea si complexitatea fiecarei femei, aducand in prim-plan stiluri care imbratiseaza autenticitatea. Aceasta autenticitate reiese din stilul si personalitatea fiecareia.

4. Experienta personalizata
Intelegem ca fiecare clienta are o poveste unica. Misiunea noastra este sa oferim o experienta personalizata, sa ascultam dorintele si sa cream bijuterii care se integreaza perfect in viata si stilul fiecareia.

5. Valorizarea relatiilor
Ne propunem sa construim relatii durabile si autentice cu clientele noastre. Ne straduim sa fim mai mult decat un brand de bijuterii; sa asculatam si sa ne facem ascultati; sa fim o  comunitate care impartaseste bucuriile si momentele speciale ale vietii.

La Mateo Caballo Design, bijuteriile noastre nu sunt doar accesorii, ci punerea in practica a unei viziuni mai mari - aceea de a aduce frumusete si valoare in fiecare aspect al vietii.

Alatura-te noua in aceasta calatorie, unde fiecare bijuterie spune o poveste profunda si autentica.

Standarde de calitate
La Mateo Caballo Design, suntem dedicati sa oferim bijuterii de calitate, iar standardele noastre reflecta angajamentul nostru fata de maiestrie, estetica si durabilitate. Iata cum ne mentinem standardele ridicate:

1. Maiestrie
Fiecare bijuterie este creata cu multa maiestrie. Se pune accent pe fiecare detaliu al designului cu o atentie minutioasa la calitate si precizie.

2. Materiale de inalta calitate
Selecatm cu grija materialele noastre pentru a asigurara calitatea si durabilitatea fiecarei bijuterii. Colaboram cu furnizori atent selectionati, folosim metale pretioase si pietre semipretioase autentice, iar fiecare element este supus unui proces riguros de selectie pentru a ne asigura ca indeplineste standardele noastre de calitate.

3. Control riguros de calitate
Fiecare bijuterie este supusa unui control strict de calitate in fiecare etapa a procesului de productie. De la selectia materialelor pana la finisare, verificam fiecare detaliu pentru a asigura conformitatea cu standardele noastre ridicate.

4. Design unic si original
La Mateo Caballo Design, ne mandrim cu creatii originale si unice. Incercam sa creem  bijuterii care nu doar impodobesc, ci si isi gasesc locul in inimile clientelor noastre.

5. Garantam autenticitatea
Toate bijuteriile noastre sunt autentice si unice. Ne asiguram ca toti clientii nostri cumpara bijuterii de la Mateo Caballo Design cu incredere, stiind ca fiecare piesa este autentica si de calitate superioara.

6. Sustenabilitate si etica
Ne luam angajamentul de a fi responsabili din punct de vedere social si ecologic. Incercam pe cat posibil sa folosim metode si materiale sustenabile, asigurandu-ne ca fiecare bijuterie este creata in mod etic si cu respect fata de mediu.

Pentru noi, calitatea nu este doar un cuvant, ci un angajament. Fiecare bijuterie reprezinta o expresie a maiestriei noastre si a dedicarii fata de frumusetea autentica. Alatura-te noua in descoperirea lumii bijuteriilor de exceptie!

Vezi mai multe produse
Melinis

Melinis

Melinis este un brand 100% romanesc.

In atelierele Melinis, se foloseste tehnologie proprie pentru a obtine cele mai bune rezultate atunci cand se imbina fructele si petalele proaspete cu mierea, pastrand intacta materia vegetala atat in ceea ce priveste textura, cat si proprietatile, aroma si culoarea, intr-o compozitie stabila pe termen lung.
Linia de productie din atelier include atat masini de curatat si portionat fructe, omogenizatoare de preparare amestecuri de miere si fructe, cat si utilaje speciale de dozare si ambalare,  masini de control al umiditatii si puritatii aerului.
Tot acest proces include si munca manuala, foarte migaloasa.

Atat fructele naturale cat si petalele de trandafir sunt alese cu grija si sunt pregatite in asa fel incat sa-si pastreze proprietatile naturale.
Ingredientele sunt procesate astfel incat sa-si pastreze gustul desavarsit.
Vezi mai multe produse
Molino Andriani

Molino Andriani

Cu o experienta de zeci de ani in domeniul agroalimentar, Molino Andriani isi indreapta atentia catre producerea alimentelor fara gluten. Astfel, produc alimente fara gluten si amidon folosind materii prime atent selectionate, intr-o fabrica dedicata alimentelor fara gluten. 

Instalatia de fabricare are un sistem cu o tehnologie avansata ce asigura o calitate superioara si o productie flexibila. Astfel, toate etapele de productie sunt atent controlate, pentru a asigura calitatea de procesare a materiilor prime.
Vezi mai multe produse
Morgenland

Morgenland

Cu o experienta de peste 35 de ani in cultivarea si procesarea produselor ecologice, Morgenland este specializata in nuci, produse din cocos si fructe uscate ecologice. 

Au in portofoliu 120 de produse, toate dintr-o singura sursa, evident de cea mai buna calitate. 

Mai mult de jumatate din materiile prime folosite, provin din proiecte agricole proprii, de pe tot mapamondul.
Vezi mai multe produse
Muller's Hausmacher Wurst

Muller's Hausmacher Wurst

Pateurile din carne ecologica de la Muller's Hausmacher Wurst sunt o raritate binevenita, avand in vedere faptul ca produsele traditionale din carne sunt adevarate bombe chimice, daca ne orientam dupa numarul mare de E-uri pe care le contin. 
Vezi mai multe produse

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!