Acapulco

Acapulco

Acapulco Bio ofera clientilor din intreaga lume o gama larga de produse alimentare, incepand de la tortilla, chipsuri tortilla, gustari in diverse forme si arome, sosuri pentru mancare, amestecuri de condimente sau salsa, produsele lor fiind disponibile la nivel global! Toate aceste produse se gasesc si in magazine online cu produse bio si naturiste.
Principalele lor caracteristici sunt mentinerea unei flexibilitati maxime pentru clienti si gestionarea precisa a complexitatilor operationale. Produsele lor ecologice certificate sunt pure si delicioase. Ele sunt preparate cu ingrediente alese si prelucrate cu grija.

"Misiunea noastra este de a explora un gust deosebit. Aceasta acopera intreaga sfera a activitatii noastre si este busola noastra in toate operatiunile zilnice si pe termen lung. Este, de asemenea, o manifestare a inspiratiei, pasiunii si angajamentului care ne conduc inainte.

La Poco Loco, oferim clientilor o gama variata de tortilla din faina, gustari din porumb si alte produse conexe, fabricate in mod eficient din punct de vedere al costurilor, cu cea mai noua tehnologie disponibilă si respectand cele mai inalte standarde de siguranta si calitate a alimentelor." a spus Peter Denolf, Director General

Toate etapele de productie sunt realizate intern, iar costurile inutile sunt reduse, ceea ce le permite sa se considere cel mai eficient si automatizat producator de pe piata Tex-Mex. Extinderea continua a capacitatii lor de productie este orientata spre cresterea pietei. Principalele lor caracteristici sunt flexibilitatea maxima si complexitatea minima. Isi vor adapta produsele la nevoile consumatorilor.

Tortilla Chips

Mai intai, faina de porumb este amestecata intr-un aluat care este presat si modelat in chipsuri. Aluatul astfel format este prajit pentru a se obtine textura si gustul specific. Dupa aceasta prajire initiala, chipsurile sunt prajite din nou, asezonate cu cele mai bune condimente si ierburi, apoi ambalate cu grija pentru a proteja gustul si textura.

Tortilla Wrap

Faina de grau este amestecata intr-un aluat care este modelat in bile. Aceste bile sunt apoi aplatizate pentru a se obtine forma tipica de tortilla. In continuare, tortilele din faina sunt coapte la cuptor, racite si ambalate cu grija pentru a le proteja gustul, flexibilitatea si moliciunea.
 

Doar cele mai bune produse garanteaza satisfactia deplina. De aceea, se aplica cele mai inalte standarde de calitate, siguranta alimentara, igiena si autenticitate in unitatile de productie. Certificarile lor superioare IFS si etichetele BRC de clasa A asigura o calitate constanta, esentiala pentru export, care reprezinta majoritatea cifrei lor de afaceri. Calitatea produselor finale este verificata intr-un laborator propriu.

De asemenea, asigura trasabilitatea completa de la materia prima pana la produsul finit. Respecta o politica stricta non-OMG: toate produsele lor sunt realizate fara manipulare genetica. Acorda o mare atentie pietelor specifice, motiv pentru care gama lor include si produse alimentare ecologice.

 

Asigura inovatia constanta a gamei lor de produse.

Departamentul lor de marketing analizeaza piata pentru a identifica tendinte si oportunitati, iar echipa lor experimentata de NPD creeaza cele mai delicioase produse. In laboratorul de gusturi, atat noile produse cat si cele existente sunt meticulos evaluate de un grup instruit.

Utilizeaza doar cea mai recenta tehnologie in toate cele trei unitati de productie din Roeselare (Belgia) si Milton Keynes (Marea Britanie). Procesul lor este complet automatizat, de la productie pana la depozitare si logistica. Acest lucru le permite sa produca rapid, mentinand in acelasi timp costurile reduse.

Desi dispun deja de masini si tehnologii de ultima generatie, nu se opresc aici. Investesc continuu in tehnologii noi, echipamente si procese. Extinderea capacitatii lor urmareste cresterea pietei.

Vezi mai multe produse
Aconitum

Aconitum

Aconitum este un producator integrat complet de produse farmaceutice, fondat in anul 1999, care are sediul in Lituania, UE. Portofoliul sau include medicamente pe baza de plante si homeopatie, generice, suplimente alimentare si produse veterinare.

Incepand cu anul 2009, compania opereaza intr-o fabrica moderna care include laboratoare certificate GMP pentru microbiologie si chimie. Aconitum respecta cele mai inalte standarde de calitate, avand certificari GMP pentru productia de medicamente si HACCP pentru productia de suplimente alimentare.

Toate compozitiile sunt dezvoltate in departamentul sau de cercetare si dezvoltare.

In fiecare an, CPhI reuneste peste 100.000 de profesionisti din industria farmaceutica prin expozitii, conferinte si platforme online comunitare, oferind oportunitati excelente pentru identificarea afacerilor si extinderea lor pe piata globala.

Produsele Aconitum se pot achizitiona si din magazinele online cu produse bio si naturiste.

Vezi mai multe produse
Acquasystem

Acquasystem

Acquasystem este o companie italiana care s-a specializat in productia si distributia de echipamente si sisteme pentru tratarea apei. Povestea lor incepe cu o viziune clara de a oferi solutii inovatoare si de inalta calitate pentru necesitatile diverse ale clientilor lor in ceea ce priveste tratarea si purificarea apei potabile.
Fondata cu mai bine de doua decenii in urma, Acquasystem a crescut si s-a dezvoltat pe baza angajamentului sau fata de cercetare, dezvoltare si inovatie constanta. Compania a investit resurse semnificative in tehnologie si expertiza pentru a dezvolta produse si sisteme care sa raspunda celor mai exigente standarde de calitate si siguranta in domeniul tratarii apei.
Echipa de profesionisti dedicati si pasionati de la Acquasystem lucreaza in stransa colaborare cu clientii pentru a intelege nevoile lor specifice si pentru a oferi solutii personalizate si eficiente. Fie ca este vorba despre sisteme de filtrare, desalinizare, sterilizare sau alte tehnologii avansate, Acquasystem ofera o gama variata de produse si servicii pentru a satisface cerintele individuale si industriale.
De-a lungul anilor, Acquasystem si-a consolidat reputatia ca un lider de piata in domeniul tratarii apei, fiind recunoscuta pentru calitatea si fiabilitatea produselor lor in intreaga lume. Compania continua sa inoveze si sa evolueze, adaptandu-se schimbarilor din industrie si cautand mereu modalitati noi de a imbunatati performanta si eficienta sistemelor lor.
In concluzie, povestea Acquasystem este una despre angajamentul fata de excelenta, inovatie si satisfactia clientilor. Cu fiecare produs si solutie pe care le ofera, ei continua sa isi consolideze pozitia ca un partener de incredere in industria tratarii apei.
Descopera puterea apei curate si sanatoase cu Acquasystem! Alege fiabilitatea, eficienta si inovatia in tratamentul apei, optand pentru solutii de varf, adaptate nevoilor voastre specifice. Indiferent daca aveti nevoie de sisteme de filtrare pentru casa sau pentru firma, cei de la Acquasystem sunt aici pentru a oferi cele mai bune solutii in domeniu.
Solutiile lor lor se regasesc si in magazine online cu produse bio si naturiste.
Vezi mai multe produse
Agava Karin Lang

Agava Karin Lang

Numele marcii "Agave-Karin Lang" este inspirat din planta endemica a regiunii Mexicului, agave, care este ingredientul principal si esenta siropului de agave. Incepand cu siropul de agave ca prim produs al lor, au extins ulterior gama cu alti indulcitori naturali si au dezvoltat portofoliul de produse dulci. Din 1996, au inceput sa exploreze si sa valorifice versatilitatea acestei plante. In cultura mitologica, agavele au o semnificatie speciala, fiind atribuita o zeitate de catre azteci si mayasi.

Karin Lang a studiat administratia hoteliera si tehnologia alimentara, specializandu-se in tehnologia cerealelor, a produselor de moara si a produselor de panificatie. Din 1995, ea este producatoare de produse bio, initial concentrandu-se pe imbunatatirea produselor dulci tartinabile. De-a lungul timpului, a dezvoltat primele retete, aducand siropul de agave in atentia publicului. Entuziasmul pentru indulcitorii bio a crescut rapid, stimuland-o pe Karin Lang sa creeze o gama diversificata de produse naturale, cu arome variate si moduri inovative de utilizare, pentru a se impune pe piata produselor ecologice.

Gerrit Lang, fiul cel mai mare al lui Walter Lang, un pionier in domeniul produselor bio, a crescut intr-un mediu in care albinele erau fundamentale. De mic, s-a dedicat cresterii si ingrijirii acestora, aceasta devenind misiunea sa principala. Inca din timpul studiilor sale in ingineria agronomica, incepand cu anul 2001, Gerrit a fondat Sonnentracht, o afacere specializata in apicultura ecologica. Aici, el a aplicat toate cunostintele si conceptele dobandite in productia de miere.

Impreuna cu Karin, Gerrit Lang a fondat Sonnentracht in anul 2001, o afacere de familie de dimensiuni medii. Dupa sapte ani, au introdus primele produse din nuca de cocos, iar in anul  2012 au decis sa lanseze propria lor linie de produse sub marca "Agave-Karin Lang". In anul 2017, sediul companiei s-a extins, incluzand o cantina pentru personalul angajat acolo. De-a lungul anilor, portofoliul lor de produse s-a diversificat semnificativ, produse ce se pot achizitiona din magazine online cu produse bio si naturiste.

Filozofia din spatele productiei

Calitatea superioara a produselor este centrul muncii lor. Utilizeaza in masura posibilului materii prime provenite din agricultura ecologica. Pentru ei, termenul "bio" inseamna nu doar ingrediente din agricultura ecologica, ci si o abordare echitabilă si durabila fata de mediul inconjurator.

Colaboreaza de multi ani cu furnizori din Mexic. Prin vizite regulate la fata locului, evalueaza potentialul proiectului si asigura respectarea standardelor de cultivare si conditiile necesare. Transporta materiile prime in containere speciale pe cale maritima, pentru a minimiza impactul asupra mediului si pentru a asigura securitatea maxima in timpul transportului si depozitarii.

Implementeaza masuri zilnice de control al calitatii in diferite etape ale productiei pentru a garanta excelenta produselor lor.

Pentru ambalarea siropurilor si a altor indulcitori lichizi, folosesc sticle cu dozator pentru o dozare usoara si pentru minimizarea riscului de spargere. In efortul de a reduce deseurile de plastic, utilizeaza ambalaje fabricate exclusiv din plastic reciclat, iar toate sticlele sunt marcate cu simbolul de reciclare.

Mierea si alte produse uleioase cu continut ridicat de grasimi sunt imbuteliate in sticla, preferand sticla obtinuta in proportie de 60% din reciclare, pentru a reduce amprenta de carbon a procesului de productie. Pentru bauturile dulci care cristalizeaza, utilizeaza cutii compuse in proportie de peste 90% din carton, avand doar capacul din plastic, asigurand protectia produsului impotriva contactului cu particulele de aluminiu si facilitand reciclarea ambalajului.

Pentru produsele de copt, opteaza pentru ambalaje din hartie certificata FSC (Consiliul de Stewardship Forestier), care includ un strat interior solubil si usor de separat, pentru a facilita reciclarea.

Aceste practici reflecta angajamentul lor ferm fata de sustenabilitate si calitate, contribuind la crearea unei lumi mai sanatoase si mai responsabile.

Vezi mai multe produse
Agips

Agips

Agips farmaceutici isi are radacinile in valorile unei companii de familie, pionier in dezvoltarea de produse de calitate in sectorul farmaceutic.
Acestia ofera pacientilor produse medicamentoase si suplimente alimentare care sunt exceptionale pentru standardele inalte de calitate a materiilor prime si a know-howului de productie.
Productia lor de medicamente a fost completata de ani de zile de o linie larga de suplimente alimentare - Divizia Suplimente Alimentare - cu produse care vizeaza tinte diferite si specifice de cerinta si varsta. Divizia lor de pediatrie, in special, este atent formulata pentru bunastarea copiilor.

Pe partea de cercetare si dezvoltare, studiaza produse cu formulari concepute si realizate in contextul nevoii pacientului, care sunt foarte eficiente si in forma farmaceutica cea mai potrivita in scopul imbunatatirii compliantei lor terapeutice.
Calitatea materiilor prime si tehnologia lor avansata de productie sunt binomul care constituie intotdeauna piatra de temelie a dezvoltarii muncii lor.
In cei peste 50 de ani de activitate nevoile si bunastarea pacientilor au fost intotdeauna prioritatea lor. Au construit mereu o relatie de incredere solida cu ei si cu toti operatorii din sector.
Produsele sunt comercializate atat in Italia cat si pe alte piete. Produsele se pot comanda online din magazine online cu produse bio si naturiste.
Continua pe drumul catre internationalizare, scopul lor fiind acela de a ajunge pe noi piete cu calitatea si experienta lor distincta.
Vezi mai multe produse
Alce nero

Alce nero

Alce Nero sunt fermieri si procesatori BIO, dedicati din 1978 producerii de alimente de calitate printr-o agricultura ce respecta pamantul si fertilitatea acestuia. Reprezinta un grup de 1.000 de fermieri din Italia si peste 10.000 de mici afaceri agricole de familie din America Centrala si Latina.

De peste 40 de ani, au optat pentru agricultura ecologica, mentinand un echilibru delicat intre planeta si locuitorii acesteia. Astfel, au decis sa produca alimente care contribuie la bunastarea oamenilor si a planetei. Materiile prime sunt cultivate fara substante chimice sintetice, folosind tehnici agronomice moderne si respectand integral terenul si agricultorii.

Produsele lor sunt prelucrate prin metode care protejeaza si valorifica calitatile ingredientelor, oferind liste scurte si esentiale de ingrediente, fara conservanti sau aditivi. Ofera alimente simple, de zi cu zi, care readuc placerea de a aduna oamenii in jurul mesei pentru a impartasi gusturi autentice.

In prezent, ofera aproximativ 400 de produse, inclusiv paste, orez, piure si pulpa de rosii, legume, leguminoase, supe preparate, biscuiti, sucuri si nectar de fructe, gemuri si miere, precum si bauturi vegetale si o linie de hrana pentru copii, dedicata celor mici. Toate aceste produse se gasesc in magazine online cu produse bio si naturiste.
Toate aceste produse pastreaza intotdeauna aroma autentica. Ele aduc oamenii impreuna la aceeasi masa, impartasind roadele pamantului.

Alce Nero sunt o companie alimentara italiana care isi propune sa imbunatateasca calitatea, identitatea si unicitatea produselor lor prin metode inovatoare, dinamice si eficiente.

Sunt fermieri si procesatori ce colaboreaza pentru a cultiva, recolta, produce si oferi clientilor lor hrana autentica. Se dedica dezvoltării unei economii responsabile si durabile. Brandul lor reflecta relatia echilibrata si reciproca dintre producatori si clienti, punand in valoare angajamentul lor, arta, cultura si calitatea integritatii produselor.

Ingredientele folosite in produsele finale sunt lipsite de reziduuri chimice si sunt obtinute si prelucrate organic, utilizand tehnologii care pastreaza integritatea lor nutritională si organoleptica.

Compania este deschisa tuturor celor care produc, distribuie si utilizeaza produsele lor, precum si celor care impartasesc obiectivul de a promova ceea ce este bun, curat si corect.

Producerea alimentelor bune este, asadar, o forma de cultura: cultivarea campurilor in mediul rural si impartasirea aceleasi povesti pentru a le respecta si proteja ca resurse pretioase. Aceasta implica prelucrarea atenta si durabila a roadelor muncii lor, astfel incat sa poata crea produse care reflecta pamantul pe care au fost cultivate si mainile grijulii ale oamenilor care  le-au prelucrat si pregatit. Ele vorbesc de la sine.

Produsele cultivate si prelucrate in Italia, precum si produsele lor ecologice de comert echitabil, includ cafea si ceai din America, ciocolata si cacao, zahar din trestie si orez basmati.

Toate aceste produse ecologice reprezinta modalitati adecvate de hranire, fiecare avand unicitatea si calitatea sa.
Vezi mai multe produse
Algamar

Algamar

Algamar este o companie specializata in alge marine, care a luat nastere cu un scop nobil: sa aduca beneficiile incredibile ale algelor in casele si vietile oamenilor. Povestea lor incepe in inima Galiciei, Spania, unde resursele naturale abunda, iar legatura cu oceanul este stransa.
Fondata de o echipa pasionata de oceanografie si nutritie, Algamar si-a propus sa ofere produse de cea mai inalta calitate, bazate pe alge marine, cunoscute pentru proprietatile lor nutritive si terapeutice. Compania si-a inceput calatoria prin explorarea coastelor Galiciei in cautarea celor mai pure si mai bogate surse de alge marine.
Cu o atentie meticuloasa pentru calitate si durabilitate, Algamar a dezvoltat parteneriate cu pescari locali si fermieri marini pentru a asigura recoltarea sustenabila a algelor si pentru a sprijini comunitatile locale. Astfel, nu doar ca au garantat calitatea si prospetimea produselor lor, dar au si promovat practici ecologice si sustenabile in procesul lor de productie.
Gama lor de produse, de la alge uscate si condimente marine pana la conserve de alge si suplimente alimentare, a fost creata pentru a satisface diverse nevoi si gusturi, si pentru a oferi beneficiile complexe ale algelor intr-o forma accesibils si delicioasa.
In plus fata de promovarea nutritiei sanatoase, Algamar este dedicata si educarii publicului cu privire la beneficiile si importanta conservarii oceanului si a biodiversitatii sale. Compania organizeaza ateliere si evenimente pentru a impartasi cunostintele lor despre alge marine si pentru a inspira oamenii sa ingrijeasca si sa protejeze mediul inconjurator.
Povestea Algamar este despre pasiunea pentru ocean, nutritie si sustenabilitate. Cu fiecare produs pe care il ofera, ei continua sa isi indeplineasca misiunea de a aduce beneficiile algelor marine in vietile oamenilor si de a promova o legatura mai profunda si mai constienta cu mediul nostru marin.
Descopera puterea naturala si beneficiile incredibile ale algelor marine cu Algamar! Alege sa iti imbogatesti dieta cu produsele premium de la Algamar, bogate in nutrienti esentiali si antioxidanti benefici pentru sanatatea ta, produse ce se gasesc in magazine online cu produse bio si naturiste.
Indiferent daca optezi pentru alge uscate, condimente marine sau suplimente alimentare, vei simti beneficiile imediate ale integrarii algelor marine in rutina ta zilnica. Algamar este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc sa aduca prospetimea si nutritia oceanului  in propriile lor vieti.
Fii parte din miscarea pentru o alimentatie sanatoasa si sustenabila si alege Algamar! 
Vezi mai multe produse
Alkaline Care

Alkaline Care

Alcalinizarea corpului este cheia unei stari optime de sanatate si bunastare. Chiar daca sangele nostru este usor alcalin in mod natural, stilul de viata modern si obiceiurile alimentare ne pot impinge organismul intr-un mediu mai acid decat este normal. Pentru a redobandi echilibrul intern si pentru a sustine organismul in mentinerea unui nivel corect de pH, Alkaline Care vine in intampinarea ta cu o serie de produse inovatoare, produse care se regasesc intr-un magazine online cu produse bio si naturiste.
Fie ca este vorba despre mixuri de pudre verzi, picaturi pentru alcalinizarea apei, pH-ul pentru curatarea colonului si alcalinizarea tractului intestinal sau cani filtrante alcalinizante, Alkaline Care ofera solutii complete si eficiente pentru alcalinizarea organismului.
Dezvoltate in conformitate cu principiile alcalinizarii promovate de dr. Robert O. Young, un medic specialist in alcalinizarea corpului, produsele noastre se remarca prin calitate si eficienta. Eticheta "dr. Young's Original" atesta autenticitatea si inspiratia din spatele fiecarui produs.
Insa alcalinizarea organismului nu se opreste doar la consumul de suplimente sau produse specializate. Este un mod de viata care implica adoptarea unei diete alcaline, bogata in fructe, legume si frunze verzi, dar si mentinerea unui echilibru emotional si psihic. 
Alege Alkaline Care pentru a incepe sau a-ti mentine calatoria catre un stil de viata sanatos si echilibrat. Cu produsele Alkaline Care vei putea experimenta beneficiile alcalinizarii si vei avea grija de sanatatea ta in mod complet si eficient. Alcalinizarea corpului este mai mult decat o actiune - este un angajament pentru viata si bunastarea ta!
Vezi mai multe produse
Allos

Allos

Allos este un brand german cunoscut pentru produse alimentare organice si sanatoase. Povestea acestui brand isi are originile in anii '70,in Germania, o perioada in care miscarea pentru alimentatie sanatoasa si organica castiga popularitate.
Allos Bio este un pionier in productia ecologica si a devenit primul producator din Germania care a introdus amarantul valoros in comertul cu alimente naturale. In 1997, Allos a fost printre primii care au adus sirop de agave pe piata magazinelor bio din Germania. De atunci, gama de produse Allos a continuat sa creasca si sa se imbunatateasca, adaugand cereale pentru micul dejun, fructe si produse de patisserie, produse care se gasesc in magazine online cu produse bio si naturiste.
Brandul s-a axat mereu pe ingrediente de cea mai inalta calitate, evitand aditivii artificiali si promovand metodele sustenabile de productie.
Fondatorul Allos, Walter Lang, a fost convins inca din 1974 ca alimentele de inalta calitate nu necesita ingrasaminte artificiale sau pesticide sintetice, ci sustenabilitate si respect fata de natura. Aceasta viziune a condus la dezvoltarea continua a alimentelor pure si naturale pentru cei care apreciaza sustenabilitatea si calitatea.
Astazi, Allos este recunoscut ca unul dintre liderii in domeniul alimentelor organice din Europa, respectand in continuare principiile de calitate, autenticitate si respect fata de natura. Este apreciat pentru gama sa variata de produse, de la cereale si batoane energizante pana la sucuri, unturi de nuci.
Pentru produsele lor vegetariene si vegane de inalta calitate, Allos foloseste doar materii prime premium, cu un grad minim de prelucrare. Compania isi considera cunostintele artizanale ca fiind o caracteristica a calitatii si se angajeaza sa prelucreze cu grija materiile prime de inalta calitate in productia manuala. Aproximativ 90% din produsele lor sunt procesate in fabricile lor proprii.
Allos ramane o marca de incredere pentru cei care cauta alimente sanatoase si naturale, contribuind la promovarea unui stil de viata echilibrat si responsabil fata de mediu.
Vezi mai multe produse
AlmaWin

AlmaWin

AlmaWin detergenti biodegradabili si produse pentru curatenie cu ingrediente bio

In anul 1993, a fost fondata compania AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH. De atunci, produc agenti ecologici pentru spalare, curatare si intretinere.

In anul 2002, si-au extins gama de produse cu KLAR, oferind o versiune fara parfumuri. Aceasta este o alternativa excelenta pentru persoanele alergice.

In anul 2006, au lansat primul detergent cu „nuca de sapun lichid” sub marca Klar. Extractul de nuca de sapun, natural, eficient si bine tolerat de piele, a devenit de atunci indispensabil in gama lor de produse si este folosit in prezent in 7 articole diferite.

In anul 2011, detergentul Sport & Ootdoor a fost distins cu BSB Innovation Award la Congresul Sepawa, fiind primul detergent ecologic pentru imbracaminte functionala ce actioneaza ca un eliminator eficient al mirosurilor de transpiratie.

Incepand cu anul 2006, calitatea ecologica a produselor lor a fost confirmata de o autoritate independenta oficiala: ambele marci au primit certificari Ecogarantie si ulterior partial de la Ecocert. In anul 2013, au sarbatorit cea de-a 20-a aniversare - evident, cu produse noi si promotii excelente pentru clienti.
Au primit premiul Green Brands pentru angajamentul luat in sustinerea sustenabilittii si protejarea mediului la Biofach 2013.

In anul 2014, au lansat noua generatie AlmaWin: tanara, colorata si conceputa personal „pentru tine”. Au introdus si produse noi, cum ar fi gelul de toaleta cu o formula de putere albastra.

De asemenea, Green Brands a acordat marcilor Klar si AlmaWin un nou certificat, de aceasta data pentru Austria!

Incepand din mai 2014, sunt membrii ai Asociatiei Federale a Alimentelor Naturale si Produselor Naturale (BNN).

Aici, cu expertiza, cunostintele si experienta lor, impreuna cu efortul concertat al producatorilor, distribuitorilor si comerciantilor din sectorul alimentar natural si sanatos, stabilesc linii directoare pentru a garanta consumatorilor si comerciantilor o calitate ecologica sau naturala fiabila.

Sunt incantati sa faca parte din aceasta initiativa importanta.
 

Au lansat o noutate pentru clientii lor de pe piata ecologica: o noua sticla din PET reciclabila in proportie de 95%.Cel mai bun aspect al acesteia este ca nu necesita practic materii prime noi si poate fi complet reciclata in ciclul de reciclare. Acesta nu este singurul motiv pentru care au obtinut certificarea de la Green Brands. Noile certificate au fost prezentate la Biofach.

In anul 2016, au fost recunoscuti ca o operatiune ECOfit. Proiectul ECOfit din landul Baden-Wuerttemberg sprijina companiile care doresc sa previna si sa imbunatateasca protectia mediului corporativ.

In acelasi an, au sustinut si BNN (Bundesverband Naturkost Naturwaren) in stabilirea noilor orientari pentru sortimentele de detergenti si produse de curatat in comertul cu alimente naturale.Astfel, au introdus detergentul lichid in Ecopack - o economie de 75% in ambalajul din plastic fata de sticla.
In anul 2017, au obtinut certificarea conform standardului DIN ISO 14001. Acesta a stabilit un sistem de management de mediu care functioneaza in toate domeniile companiei.

Iar in anul 2018, sarbatoresc 25 de ani de la fondarea AlmaWin, privind inapoi la experienta bogata care le ofera forta si inspiratia pentru dezvoltarea viitoare.

Ai nevoie de natura si natura are nevoie de tine! Produsele AlmaWin sunt concentrate biodegradabile. Materiile prime naturale sunt selectate cu grija, provenind din surse vegetale si minerale, si, acolo unde este posibil, sunt certificate organic.

Produsele AlmaWin ofera o putere excelenta de spalare si curatare si se pot comanda din magazine online cu produse bio si naturiste.
Toate sunt nemodificat genetic,fara conservanti sintetici, fara clor, fara fosfati, ferite de lumini optice,reduse la materiile prime cu adevarat necesare.
Selectia atenta a materiilor prime de inalta calitate, usor biodegradabile, combinata cu idei inovatoare de produse, creeaza profilul unic si calitatea superioara a produselor AlmaWin.

Eco-concentratele noastre sunt foarte economice in utilizare, protejand atat mediul, cat si portofelul. Obiectivul nostru ramane acela de a combina compatibilitatea cu pielea, ecologia si performanta de top.
Vezi mai multe produse
Amisa

Amisa

Amisa este un producator englez de produse bio fara gluten, cunoscut pentru intreaga sa gama certificata fara gluten. Portofoliul de produse bio fara gluten Amisa include: paste fainoase bio fara gluten, falafel bio fara gluten, prajituri si torturi bio fara gluten, paine si mixuri de paine bio fara gluten.
Cei de la Amisa combina ingredientele organice de cea mai buna calitate, din surse durabile, cu pasiune si know-how pentru a aduce produse care sa satisfaca papilele gustative.

Indiferent de alergii, intolerante, preferinte alimentare, aroma ar trebui sa fie intotdeauna in centrul a ceea ce mancam, iar mancarea „fara” nu ar trebui sa fie diferita. Se aprovizioneaza cu ingrediente de cea mai buna calitate, organice si etice pentru produsele lor. Foarte des, alimentele „fara gluten” folosesc ingrediente traditionale, pur si simplu procesand glutenul.  Folosesc ingrediente care sunt in mod natural fara gluten si le combina in retete inteligente pentru a crea alimente satisfacatoare si interesante.
Toate produsele Amisa se pot comanda din magazine online cu produse bio si naturiste.
Vezi mai multe produse
Aprolis

Aprolis

Descopera puterea naturala a propolisului, cel mai puternic antibiotic natural, prin produsele inovatoare ale Aprolis de la Intersa Labs din Spania.
Cu o echipa de 77 de specialisti dedicata si peste 40 de ani de cercetare si dezvoltare continua, Intersa Labs – Aprolis este un lider european in domeniul remediilor naturale bazate pe propolis si plante vindecatoare.
De la primele lor inceputuri,s-au angajat sa dezvolte produse de cea mai inalta calitate, menite sa ofere beneficii semnificative pentru sanatatea si bunastarea oamenilor. Folosindu-se de cunostintele lor avansate si de pasiunea pentru natura, au creat zeci de produse inovatoare care integreaza puterea terapeutica a propolisului si a altor plante cu proprietati vindecatoare, produse care se regasesc in magazine online cu produse bio si naturiste.
Indiferent de afectiunea sau nevoia specifica, au o gama variata de solutii naturale pentru a sustine sistemul imunitar, pentru a imbunatati starea generala de sanatate sau pentru a trata diverse probleme de sanatate in mod natural.
Astfel, cei de la Aprolis ne indeamna sa ne alaturam miscarii lor pentru sanatate si frumusete naturala, descoperind beneficiile extraordinare ale propolisului si ale remediilor naturale. Fiecare produs este rezultatul angajamentului lor de a oferi calitate si eficienta, pentru a ajuta oamenii sa traiasca o viata mai sanatoasa si mai fericita.
Vezi mai multe produse
Arche Naturküche - Asia

Arche Naturküche - Asia

Descopera bogatiile bucatariei organice asiatice alaturi de Arche!
Arche te invita sa explorezi traditiile seculare si gusturile autentice ale bucatariei asiatice prin produsele lor de inalta calitate. Multe dintre specialitatile asiatice de la Arche provin dintr-o mostenire de sute de ani si respecta cu grija retetele traditionale transmise din generatie in generatie.
In gama lor veti gasi numeroase produse fermentate cu grija si elemente vegane, perfecte pentru a completa si aseza mancarurile asiatice intr-un mod autentic si delicios.
Daca urmezi o dieta vegetariana, vegana sau macrobiotica sau pur si simplu preferi alimentele organice care respecta principiile naturii, specialitatile Arche sunt alegerea ideala pentru un stil de viata responsabil si sanatos. Cu peste 30 de ani de experienta in spate, garanteaza calitatea autentica, riguroasa si exclusiva a tuturor produselor lor, produse care se gasesc in magazine online cu produse bio si naturiste.
Descopera esenta bucatariei asiatice autentice si transforma-ti preparatele culinare intr-o experienta deosebita cu produsele Arche!
Vezi mai multe produse
Arche Naturküche - Europa

Arche Naturküche - Europa

Arche Bio a fost un sustinator dedicat al filozofiei macrobiotice si al miscarii naturale a alimentelor. Povestea lor se leagă strans de ambele, incepand cel tarziu in anul 1985.
Fondarea companiei a avut loc intr-o perioada in care culturile se apropiau din ce in ce mai mult: multi europeni si americani au fost atrasi catre est, in special catre Japonia – datoriya culturii din Asia. Japonia, este considerate tara longevitatii, tara taoismului si a budismului Zen. In plus fata de comorile intelectuale, existau alimente originale, pure, care stiau sa hraneasca oamenii in cel mai bun mod posibil. Si care, asa cum oricine ar putea experimenta, au dus la o satisfactie extrem de personala, sanatoasa si plina de bucurie.
In dieta traditionala asiatica, fondatorii Arche au identificat un atu valoros, demn de protejat. Ei au apreciat retetele transmise de-a lungul secolelor, materiile prime naturale si procesarea sensibila, consumatoare de timp si care pastreaza valoarea. Aceste elemente au transformat alimentele simple intr-un mod autentic de viata. Constienti de aceste contradictii intre traditie si "modernitate", compania de import a decis sa caute specialitatile autentice din Asia si sa le distribuie in Europa - si, in cele din urma, sa conserve aceasta arta disparuta, intr-o anumita masura, pentru a o salva in noua era. Astfel a aparut numele companiei. A existat cu siguranta un anumit idealism in acest proiect. Dar tocmai acest idealism a transformat un mic magazin macrobiotic in Ravensburg intr-un adevarat loc de adapost pentru importul produselor greu de gasit si a devenit in scurt timp unul dintre putinele locuri in care oamenii puteau gasi aceste alimente si remedii cu totul speciale.
Pe langa specialitatile japoneze si asiatice, gama Arche a fost curand completata cu tot mai multe produse europene de specialitate. Budinci delicioase de vanilie si ciocolata, precum si ingrediente pentru coacere si gelatine. La o examinare mai atenta, familiaritatea devine evidenta: traditia asiatica ofera nu numai alimente sanatoase, ci si ajutoare de bucatarie extrem de functionale. De exemplu, agar-agar, un agent de gelificare care provine din alge marine, sau Kuzu, un liant nobil care este extras din rizomii uriasi si spalat pe o perioada indelungata. Arche este primul producator care a oferit un astfel de sortiment sub un brand ecologic de incredere.
La Arche, totul are un gust minunat! Placerea, bucuria unei mese bune cu ingrediente pure, originale reprezinta prioritatea lor.
Toate produsele sunt de calitate! Alimentele lor sunt fabricate din materii prime selectate si prelucrate cu mare atentie. Se angajeaza in acest sens in fiecare zi sa atinga acest obiectiv foarte important pentru ei.
Toate ingredientele sunt organice! Ori de cate ori traditiile asiatice de cultivare si productie, vechi de secole permit, ofera o calitate organica controlata independent, in conformitate cu Regulamentul ecologic CE.
Toate produsele sunt vegane! Provenind din traditia macrobiotica, de peste 30 de ani, ei nu folosesc ingrediente animale.
Totul este durabil! Pe langa arta de fabricatie japoneza care merita pastrata, s-au angajat in agricultura ecologica moderna - o investitie in viitor. Include si relatii comerciale corecte, stabile si pe termen lung!

Toate specialitatile Arche au fost incercate de catre familiile lor. 
Totul este transparent! Toate retetele sunt pure .
Totul în siguranta! Produsele alimentare de la Arche sunt supuse unor sisteme stricte de control si documentare a companiei. Adesea depasesc cu mult cerintele legale!
Produsele nu contin aditivi inutili, cum ar fi potentiatori de aroma, culori artificiale, emulgatori, grasimi intarite si nici zahar granulat.   
Pune in cosul magazinului online de produse bio si naturiste produsele Arche preferate.
Vezi mai multe produse
Argital

Argital

Descopera magia produselor cosmetice naturale de la Argital, create cu pasiune si dedicare pentru frumusetea si sanatatea ta!
La Argital, ne bazam pe puterea regeneratoare a argilei verzi, combinată cu ierburi certificate Demeter sau ecologice, unele dintre ele recoltate direct din natura. Aceste ingrediente naturale si autentice sunt atent selectate pentru a oferi beneficii maxime pielii si parului tau.
Suntem mandri ca materiile prime si produsele noastre nu sunt testate pe animale. La Argital, sustinem cu fermitate asociatiile care apara viata animalelor, promovand o abordare etica si responsabila in industria cosmetica.
Cu o traditie indelungata in crearea produselor naturale de inalta calitate, ne angajam sa oferim optiuni sanatoase si sustenabile pentru ingrijirea personala. Fiecare produs Argital este rezultatul cercetarii si inovatiei continue, menite sa iti ofere o experienta autentica si revigoranta.
Alege Argital din magazinele onlione cu produse bio si naturiste pentru a te bucura de frumusete naturala si autenticitate, in armonie cu natura si fara compromisuri. Impreuna, putem face o diferenta in lumea cosmeticelor, respectand viata fiecarei fiinte.
Vezi mai multe produse
Aries

Aries

Dropsurile Aries sunt in mod natural benefice in orice anotimp. Cu extracte vegetale valoroase, uleiuri esentiale, extract de muschi veritabil islandez si miere, Aries va ofera un produs bio exceptional fabricat in Elvetia.
Dropsurile Aries se pot comanda din magazine online cu produse bio si naturiste.
Vezi mai multe produse
Armina

Armina

Descopera universul uleiurilor esentiale pure de la Armina - un producator cu o vasta experienta in aromaterapie si utilizarea uleiurilor esentiale in scopuri terapeutice. Uleiurile esentiale pure Armina au grad alimentar, ceea ce le face potrivite atat pentru uz intern, sub recomandarea specialistilor, cat si pentru aromaterapie sau utilizarea lor in preparate culinare, oferind esente naturale autentice.
Uleiurile esentiale pure de grad terapeutic si certificate ecologic Armina sunt preferate de terapeuti si specialisti in aromaterapie, acestia comandandu-le din magazine online cu produse bio si naturiste. La Armina, ei, se dedica astfel incat sa poata oferi produse de cea mai inalta calitate, bazate pe ani de experienta si pasiune pentru uleiurile esentiale. Familia lor, pasionată de aromaterapie, produce exclusiv uleiuri esentiale pure de grad terapeutic, certificate organic.
Calitatea uleiurilor esentiale de la Armina este recunoscuta in intreaga industrie, iar fiecare produs este rezultatul unui proces meticulos de productie. In gama lor, se regasesc atat uleiuri esentiale simple, cat si mixuri speciale sub forma de roll blend, concepute pentru a ameliora diverse afectiuni, cum ar fi starile de raceala si gripa, oboseala, insomnii sau starile de letargie si confuzie.
Intreaga gama de uleiuri esentiale pure de la Armina sunt certificate bio si sunt produse cu atentie la detalii pentru a aduce beneficii reale pentru sanatatea si starea ta de bine.
Vezi mai multe produse

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!