Pizza cu ciuperci galbiori deshidratate, o aroma unica

Pizza cu ciuperci galbiori deshidratate, o aroma unica
Descopera reteta usoara de pizza cu ciuperci galbiori deshidratate pentru a seară speciala!

Ingrediente pentru pizza cu ciuperci galbiori deshidratate:
Mod de pregatire pizza cu ciuperci galbiori deshidratate:

Preincalziti cuptorul la 200 °C. Intindeti aluatul de pizza intr-o tava rotunda. 
Puneti putin ulei de masline intr-o tigaie. Adaugati ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat fasii si lasati-le pe foc pana se inmoaie ceapa si devine sticloasa. Adaugati si ciupercile galbiori deshidratate si amestecati bine. Apoi puneti si sosul de rosii, condimentati cu sare si piper si amestecati. 
Turnati amestecul de legume peste aluatul de pizza si presarati parmezan. Dati la cuptor timp de 15 - 20 minute. Serviti calda. Daca mai doriti, mai puteti presara parmezan cand serviti. 

Sfat: Aluatul de pizza il puteti cumpara gata pregatit sau cumparati Mix pentru aluat de pizza fara gluten. Se prepara foarte simplu.
Amestecul de aluat de pizza contine: 300g mix de faina de pizza suficient pentru 2 pizza x 28 cm ø sau 1 tava de copt (30 x 40 cm).
Cum se prepara?: Amestecati continutul pachetului cu 20ml ulei si 250 ml apa calduta si amestecati cu un tel aproximativ 2 minute. Apoi framantati din nou aluatul cu mana si modelati-l sub forma unei bile. Puneti-l intr-un bol acoperit, la loc caldut timp de 30 de minute. Dupa timpul de odihna, intindeti aluatul cu sucitorul pe o suprafata de lucru tapetata cu faina. Asezati pe 2 foi de copt rotunde (ø 28 cm) unse cu unt sau intr-o tava patrata (30 x 40 cm) tapetata cu hartie de copt.
Sfat: Pentru o pizza foarte usoara, mai lasati aluatul sa se odihneasca inca 30-45 de minute. Apoi, intindeti uniform baza de pizza cu sos de rosii sau piure si acoperiti-o dupa cum doriti.
Coacerea: fie preincalziti cuptorul la 200°C si coaceti pizza pe gratarul inferior timp de 20 de minute sau preincalziti la 225°C caldura sus/jos si coaceti pizza pe gratarul inferior timp de 25 de minute.

Sa fie cu pofta buna!

Mai mult decat sanatate, un stil de viata!

Cu drag si cu ganduri bune, 

www.cosultaubio.ro

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!