Gateste, savureaza si descopera gustul unic al acestui preparat!
Ingrediente pentru risotto cu ciuperci galbiori deshidratati:
- 2 cani de orez arborio;
- 2 cani de ciuperci galbiori deshidratate;
- 1 ceapa mare, tocata;
- 250 ml vin alb;
- 1 l de supa de pui;
- 2 linguri de ulei de măsline;
- 35 g unt;
- 2 linguri de parmezan ras;
- sare;
- piper;
- oregano.
Puneti ulei intr-o tigaie si adaugati ceapa tocata. Lasati pe foc pana se inmoaie. Spalati orezul si scurgeti-l de apa. Adaugati-l in tigaie si amestecati.
Adaugati si ciupercile galbiori deshidratate si amestecati din nou. Puneti vinul si lasati sa fiarba pana se evapora. Amestecati continuu pentru a nu se lipi.
Pe masura ce scade lichidul, adaugati putin cate putin supa de pui, amestecand constant. Lasati sa fiarba pana cand orezul este gata. Cand este aproape gata, adaugati untul si parmezanul. Amestecati bine pana cand acesta se topeste, asezonati cu sare,piper si oregano si serviti.
Sa fie cu pofta buna!
Mai mult decat sanatate, un stil de viata!
Cu drag si cu ganduri bune,