Risotto cu ciuperci galbiori deshidratati

Risotto cu ciuperci galbiori deshidratati
Risotto cu Ciuperci Galbiori Deshidratate - o experienta culinara unica!

Gateste, savureaza si descopera gustul unic al acestui preparat!

Ingrediente pentru risotto cu ciuperci galbiori deshidratati: Mod de pregatire risotto cu ciuperci galbiori deshidratati:

Puneti ulei intr-o tigaie si adaugati ceapa tocata. Lasati pe foc pana se inmoaie. Spalati orezul si scurgeti-l de apa. Adaugati-l in tigaie si amestecati. 
Adaugati si ciupercile galbiori deshidratate si amestecati din nou. Puneti vinul si lasati sa fiarba pana se evapora. Amestecati continuu pentru a nu se lipi. 
Pe masura ce scade lichidul, adaugati putin cate putin supa de pui, amestecand constant. Lasati sa fiarba pana cand orezul este gata. Cand este aproape gata, adaugati untul si parmezanul. Amestecati bine pana cand acesta se topeste, asezonati cu sare,piper si oregano si serviti. 

Sa fie cu pofta buna!

Mai mult decat sanatate, un stil de viata!

Cu drag si cu ganduri bune, 

www.cosultaubio.ro
 

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!