Stiati ca

Intoleranta la lactoza
Intoleranta la lactoza
Pe masura ce inaintam in varsta, enzima care ajuta la digerarea lactozei scade, pana in punctul in care unele persoane devin intolerante. Ce trebuie sa stim despre acest carbohidrat special si care sunt solutiile pentru a-l digera mai bine. Ce este lactoza? Lactoza este un carbohidrat simplu format din doua molecule: una de glucoza si una de galactoza. Estede fapt un zahar cu o putere scazuta de indulcire. Unde se gaseste? Se gaseste in laptele... Citeste mai mult
Sfaturi pentru prepararea si consumul algelor marine
Sfaturi pentru prepararea si consumul algelor marine
1.Includeti algele marine proaspete in retetele saptamanale Recoltate in timpul mareelor de primavara, apoi sarate, algele proaspete se pot pastra 3-4 luni la frigider. Se vand in magazine bio sau direct de la producatori. Acestea trebuie desalinizate pentru cateva minute in doua-trei bai de apa proaspata. Apoi, doar feliati-le pentru a le incorpora in retete. 2. Si algele marine deshidratate sunt foarte bune de consumat Intregi sau sub forma... Citeste mai mult
Mangostanul si proprietatile lui
Mangostanul si proprietatile lui
Mangostanul este folosit de sute de ani în medicina traditionala din Asia de sud est, India si insulele Pacificului, pentru mentinerea sanatatii. Piureul dens si gustos de o calitate deosebita este îmbogatit cu 25% suc de rodie. Mangostanul are un puternic potential antioxidant, comparativ cu al altor fructe. Mai multe informatii despre proprietatile Mangostanului: - Mangostanul este un fruct minune pentru fertilitate; - Neutralizeaza... Citeste mai mult
Chlorella
Chlorella
Ce este Chlorella? Este o alga microscopica care exista de milioane de ani si care creste in apa dulce. Contine o concentratie si o varietate mare de nutrienti naturali si clorofila. Chlorella este uscata la soare iar peretele celular este ,,rupt", pentru a o face mai usor de digerat si a facilita absorbtia ei in organism. Algele Chlorella cresc in conditii naturale alimentate de surse naturale proaspete si pure. Chlorella este foarte bogata... Citeste mai mult
Remediile bunicii
Remediile bunicii
Bunicile noastre foloseau doar remedii naturiste pentru ingrijirea tenului, a mainilor, a corpului, a parului. Am descoperit cateva dintre ele si vrem sa le impartasim cu voi. Lamaie si smantana impotriva tenului tern Amestecati sucul de la o jumatate de lamaie, cu o lingurita de smantana. Intindeti compozitia pe fata. Dupa 15-20 de minute o indepartati stergand fata cu apa calduta. Tomatele impotriva punctelor negre Taiati o felie de rosie... Citeste mai mult
Iaurturi, branzeturi si lapte bio de capra si de oaie Leeb Vital
Iaurturi, branzeturi si lapte bio de capra si de oaie Leeb Vital
Pe site-ul www.cosultaubio.ro gasiti o gama variata de branzeturi si iaurturi din lapte de capra si lapte de oaie: - Branza din lapte de capra ; - Branza din lapte de oaie ; - Iaurt natur din lapte de capra ; - Iaurt din lapte de capra cu mango ; - Iaurt din lapte de capra cu afine ; - Iaurt din lapte de capra cu vanilie ; - Iaurt din lapte de capra cu zmeura ; - Iaurt grecesc din lapte de oaie... Citeste mai mult
Produsele Harvest Moon, beneficii si povestea lor
Produsele Harvest Moon, beneficii si povestea lor
Bauturi fermentate pe baza de Kombucha, Bio Aceste bauturi sunt ecologice, vegane, raw, nepasteurizate si nu in ultimul rand, sunt revigorante. Unde le gasiti? Pe site-ul www.cosultaubio.ro . Este vorba de Kombucha cu limete si ghimbir si Kombucha cu zmeura . Ambele, la 250 ml. Aceste bauturi contin cantitati insemnate de enzime si, datorita lor, iaurturile si bauturile fermentate vegetale sunt considerate alimente probiotice.... Citeste mai mult
Sarea de Himalaya
Sarea de Himalaya
Cristalele de sare naturala din zona Himalaya s-au format in urma cu sute de milioane de ani si se numara printre cele mai pretioase tipuri de sare de piatra. Ea s-a format pe fundul unei uriase mari preistorice care s-a micsorat ca urmare a miscarilor tectonice iar in final a secat. In urma, a ramas sarea,care astazi se exploateaza manual, cu cea mai mare grija. Sarea de Himalaya este lipsita de poluarea specifica marilor si oceanelor actuale, precum... Citeste mai mult
Catina
Catina
Catina, creste pe malurile raurilor, in prundisuri sau pe coaste rapoase. In unele regiuni se numeste si catina alba. De la aceasta planta, se folosesc fructele atat in stare proaspata sau uscata. Ele au un gust acru astringent, dar, pe masura ce se coc, mai ales dupa caderea primei brume, gustul devine mai placut. Asa cum bine stiti, in compozitia chimica a catinei, predomina vitamina C, o serie de pigmenti carotinoidici, pigmenti ce dau culoarea... Citeste mai mult
Rostopasca, o planta medicinala pentru sanatate
Rostopasca, o planta medicinala pentru sanatate
Rostopasca creste pretutindeni in tara noastra. Se foloseste planta intreaga care contine o serie de alcaloizi, cu actiune calmanta, antispasmodica. Se foloseste pentru calmarea durerilor de ficat si cresterea secretiei biliare. Ceaiul se prepara dintr-o jumatate de lingurita de planta, peste care se toarna o ceasca cu apa clocotita. Dupa un sfert de ora se strecoara si se bea 1-2 linguri la 3 ore. In caz de dureri, se repeta a doua zi cu aceeasi... Citeste mai mult

Suport clienti PRELUARI COMENZI:

Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 (pentru comenzi primite telefonic)
NON-STOP pentru comenzi lansate pe site. 

Sambata si Duminica: Inchis;  

PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, suport):
Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00

Sambata si Duminica: Inchis;

0722266258 office@cosultaubio.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!